Menu Olo Winter 2021
Frex-kananmunaa, kuningasrapua, taimenen mätiä ja fermentoitua parsaa
Umamilohta, suolattua kurkkua, bottargaemulsio ja perunarieskaa
Olon hapanjuurileipää, säilöttyä kotimaista maissia ja suolattua voita
Lisää kaviaari (N 25 Kaluga Hybrid Caviar Reserve) +30 €
Merikrottia, muikunmätiä ja aromaattinen kanaliemi
Glaseerattua poronvasan kateenkorvaa, talvitryffeliä, suolattua puolukkaa ja sitruunatimjamikastike
Jäätelö maa-artisokasta, kahvia, misokaramellia ja karviaista
Pieni makea
Varaathan menun nauttimiseen reilut kaksi tuntia.
Menu 109 € / vieras
*Juomat 108 € / vieras
*Viinikellarin aarteet 158 € / vieras
Alkoholittomat juomat 46 € / vieras

Menu Olo 2021
Frex-kananmunaa, kuningasrapua, taimenen mätiä ja fermentoitua parsaa
Vasikkatartar ja kotimaista hanhenmaksaa
Umamilohta, suolattua kurkkua, bottargaemulsio ja perunarieskaa
Olon hapanjuurileipää, säilöttyä kotimaista maissia ja suolattua voita
Lisää kaviaari (N 25 Kaluga Hybrid Caviar Reserve) +30 €
Suolatussa voissa kypsennettyä kampasimpukkaa, koji-voita, simpukkalientä ja fenkolin siitepölyä
Merikrottia, muikunmätiä ja aromaattinen kanaliemi
Glaseerattua poronvasan kateenkorvaa, talvitryffeliä, suolattua puolukkaa ja sitruunatimjamikastike
Jäätelö maa-artisokasta, kahvia, misokaramellia ja karviaista
Paahdettua ruista ja säilöttyä sitruunaa
Yuzua ja mantelia
Pihasauniota, bergamottia ja fenkolinkukkaa
Lisää juustolautanen 29€
Kolmea skandinaavista juustoa, Olon ilmakuivattua mangalitzapossua, pikkelöityjä kasviksia ja porkkana-tyrnimarjahilloa
Varaathan menun nauttimiseen reilut kolme tuntia.
Menu 159 € / vieras
*Juomat 147 € / vieras
*Viinikellarin aarteet 237 € / vieras
Alkoholittomat juomat 58 € / vieras
*Menun juomapaketti sisältää NordaqFresh-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.
*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.
Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.
Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat henkilökohtaisesti.
Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.
Olon illallisaika
Keskiviikosta torstaihin klo 18.00–23.00.
Perjantaisin ja lauantaisin 16.00–23.00
klo 16.00-17.00 varauksille tarjoilemme lyhyempää, sesongin menuuta.
Viimeiset varaukset otamme klo 20.30
Sunnuntaista tiistaihin suljettu.
Pöytävaraus on mahdollista tehdä enimmillään 100 päivää ennakkoon.