Menu Olo Syksy 2020

Höyrytetty munavanukas, lohta Färsaarilta ja taimenen mätiä

Kotimaista hanhenmaksaa, säilöttyjä vaaleita marjoja, hyytelö vihreästä karviaisesta ja voin heraa

Olon hapanjuurileipää, paahdettua valkosipulia ja sientä

Grillatussa voissa haudutettua turskaa, kotimaista muikun mätiä, kurpitsaa ja kantarelli-voikastike

Savustetulla soijalla glaseerattua poron fileetäbrokkoliiniaruusukaalia ja vihreää omenaa

Jäätelö suolatusta ja paahdetusta maissista, päärynää, siitepölyä ja ruskistettua voita

Varaathan menun nauttimiseen reilut kaksi tuntia.

Menu 103 € / vieras
*Juomat 108 € / vieras
*Viinikellarin aarteet 158 € / vieras
Alkoholittomat juomat 46 € / vieras

Olo Ravintola - Sit back and relax

Menu Olo 2020

Höyrytetty munavanukas, lohta Färsaarilta ja taimenen mätiä

Sienipiirakka, hapankermaa ja pikkelöityä luumua

Kotimaista hanhenmaksaa, säilöttyjä vaaleita marjoja, hyytelö vihreästä karviaisesta ja voin heraa

Olon hapanjuurileipää, paahdettua valkosipulia ja sientä

Poronvasan kateenkorvaa, rieska Lapin puikulasta, säilöttyä tuoksuvalmuskaa, lakkaa ja syystryffeliä

Grillatussa voissa haudutettua turskaa, kotimaista muikun mätiä, kurpitsaa ja kantarelli-voikastike

Savustetulla soijalla glaseerattua poron fileetäbrokkoliiniaruusukaalia ja vihreää omenaa  

Jäätelö suolatusta ja paahdetusta maissista, päärynää, siitepölyä ja ruskistettua voita

Paahdettua ruista ja suolattua veriappelsiinia
Vadelmaa, ruusua ja mantelia
Lakritsia, mesiangervoa ja tyrniä

Lisää juustolautanen 29€
Kolmea skandinaavista juustoa, Olon ilmakuivattua mangalitzapossua, pikkelöityjä kasviksia ja porkkana-tyrnimarjahilloa

Varaathan menun nauttimiseen reilut kolme tuntia.

Menu 152 € / vieras
*Juomat 147 € / vieras
*Viinikellarin aarteet 237 € / vieras
Alkoholittomat juomat 58 € / vieras

*Menun juomapaketti sisältää NordaqFresh-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.

*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.

Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.

Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat henkilökohtaisesti.
Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.

Olon illallisaika

Tiistaista perjantaihin klo 18.00–24.00.
Lauantaisin  16.00–24.00
klo 16.00-17.00 varauksille tarjoilemme lyhyempää menuuta.

Viimeiset varaukset otamme klo 20.30
Sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu.

Pöytävaraus on mahdollista tehdä enimmillään 100 päivää ennakkoon.