Menu Olo Parsaa ja Uutta perunaa 2022

Makrillia, fermentoitua parsaa ja Jukolan cheddar juustoa

Tartar kotimaisesta lypsylehmästä, osteria ja kyssäkaalia

Kampasimpukkaa, tillinsiementä ja kurkkua

Turskaa, Frex-varhaisperunaa ja fenkolitilliä

Raakakypsytettyä kotimaista karitsaa, hapanjuuribriossia ja vihreää parsaa

Kojia, porkkanaa ja voin heraa

Pieni makea

Varaathan menun nauttimiseen reilut kaksi tuntia. Menu on tarjolla koko illan.

Menu 119 € / vieras
*Juomat 118 € / vieras
*Viinikellarin aarteet 168 € / vieras
Alkoholittomat juomat 46 € / vieras

Olo Ravintola - Sit back and relax

Menu Olo 2022

Makrillia, fermentoitua parsaa ja Jukolan cheddar juustoa

Kampasimpukkaa, tillinsiementä ja kurkkua

Kuningasrapua, meritryffeliä ja kaalin versoja

Kuningasrapua, auringonkukansiemenmisoa ja simpukkalientä

Tartar kotimaisesta lypsylehmästä, osteria ja kyssäkaalia

Turskaa, Frex-varhaisperunaa ja fenkolitilliä

Raakakypsytettyä kotimaista karitsaa, hapanjuuribriossia ja vihreää parsaa

Voijäätelö puolukasta ja kamomillaa

Kojia, karamellia ja voin heraa

Fenkolia ja mantelia

Kuusta ja mustikkaa

Maissia ja suklaata

Lisää juustolautanen 29€

Kolmea juustoa, Olon ilmakuivattua mangalitza-possua, bergamottiluumuja, karviaishilloa ja hapanjuurileipää

Varaathan menun nauttimiseen reilut kolme tuntia. Menu on tarjolla klo 18 ja sen jälkeen tuleville varauksille.

Menu 169 € / vieras
*Juomat 147 € / vieras
*Viinikellarin aarteet 237 € / vieras
Alkoholittomat juomat 68 € / vieras

*Menun juomapaketti sisältää NordaqFresh-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.

*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.

Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.

Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat henkilökohtaisesti.
Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.

Olon illallisaika

2.-12.2 olemme auki keskiviikosta lauantaihin klo 16-21

Tiistaista torstaihin 18-24
Perjantaisin ja lauantaihin klo 16-24

Pöytävaraus on mahdollista tehdä enimmillään 100 päivää ennakkoon