Menu Olo Winter 2021

Frex-kananmunaa, kuningasrapua, taimenen mätiä ja fermentoitua parsaa

Umamilohta, suolattua kurkkua, bottargaemulsio ja perunarieskaa

Olon hapanjuurileipää, säilöttyä kotimaista maissia ja suolattua voita
Lisää kaviaari (N 25 Kaluga Hybrid Caviar Reserve) +30 €

Merikrottia, muikunmätiä ja aromaattinen kanaliemi

Glaseerattua poronvasan kateenkorvaa, talvitryffeliä, suolattua puolukkaa ja sitruunatimjamikastike

Jäätelö maa-artisokasta, kahvia, misokaramellia ja karviaista

Pieni makea

Varaathan menun nauttimiseen reilut kaksi tuntia.

Menu 109 € / vieras
*Juomat 108 € / vieras
*Viinikellarin aarteet 158 € / vieras
Alkoholittomat juomat 46 € / vieras

Olo Ravintola - Sit back and relax

Menu Olo 2021

Frex-kananmunaa, kuningasrapua, taimenen mätiä ja fermentoitua parsaa

Vasikkatartar ja kotimaista hanhenmaksaa

Umamilohta, suolattua kurkkua, bottargaemulsio ja perunarieskaa

Olon hapanjuurileipää, säilöttyä kotimaista maissia ja suolattua voita
Lisää kaviaari (N 25 Kaluga Hybrid Caviar Reserve) +30 €

Suolatussa voissa kypsennettyä kampasimpukkaa, koji-voita, simpukkalientä ja fenkolin siitepölyä

Merikrottia, muikunmätiä ja aromaattinen kanaliemi

Glaseerattua poronvasan kateenkorvaa, talvitryffeliä, suolattua puolukkaa ja sitruunatimjamikastike

Jäätelö maa-artisokasta, kahvia, misokaramellia ja karviaista

Paahdettua ruista ja säilöttyä sitruunaa
Yuzua ja mantelia
Pihasauniota, bergamottia ja fenkolinkukkaa

Lisää juustolautanen 29€
Kolmea skandinaavista juustoa, Olon ilmakuivattua mangalitzapossua, pikkelöityjä kasviksia ja porkkana-tyrnimarjahilloa

Varaathan menun nauttimiseen reilut kolme tuntia.

Menu 159 € / vieras
*Juomat 147 € / vieras
*Viinikellarin aarteet 237 € / vieras
Alkoholittomat juomat 58 € / vieras

*Menun juomapaketti sisältää NordaqFresh-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.

*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.

Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.

Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat henkilökohtaisesti.
Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.

Olon illallisaika

Keskiviikosta torstaihin klo 18.00–23.00.
Perjantaisin ja lauantaisin  16.00–23.00
klo 16.00-17.00 varauksille tarjoilemme lyhyempää, sesongin menuuta.

Viimeiset varaukset otamme klo 20.30
Sunnuntaista tiistaihin suljettu.

Pöytävaraus on mahdollista tehdä enimmillään 100 päivää ennakkoon.