Menu Spring Olo 2020

Maistelumenu

Menu on elämyksellinen skandinaavisten makujen täyttämä kokonaisuus, josta voit nauttia kiireettä ja nautiskellen. Varaathan koko menun nautiskeluun noin kolme tuntia.

Muikunmätiä ja omenaa
Vuohenjuustoa ja punaisia marjoja
Raakakypsytettyä kotimaista härkää ja maa-artisokkaa

Keltapyrstöpiikkimakrillia ja fermentoitua valkoista parsaa
Kotimaista ankanmaksaa ja vadelmaa

Turskaa ja simpukkalientä

Viiriäistä Hepokummun tilalta

(Valinnainen + 23 €)
Juustolautanen


Lakkaa ja perunaa

Petit four

Varaathan koko menun nauttimiseen reilut kolme tuntia.

Menu 129 € / vieras
*Menu juomilla 275 € / vieras
*Menu viinikellarin aarteilla 325 € / vieras
Menu alkoholittomilla juomilla 197 € / vieras

Menu Short Olo

Lyhennetty maistelumenu

Kahden tunnin valikoitu versio Maistelumenusta.
Tällähetkellä emme tarjoile Short menua.

Menu Short 93 € / vieras
*Menu Short juomilla 187 € / vieras
*Menu Short viinikellarin aarteilla 237 € / vieras
Menu Short alkoholittomilla juomilla 134 € / vieras

Olo Ravintola - Sit back and relax

Menu Business Olo

Uniikki, kahden tunnin illallinen

Menu on tarjolla ennakkotilauksesta tiistaista perjantaihin.

Menu Business 93 € / vieras
*Menu juomilla 187 € / vieras
*Menu viinikellarin aarteilla 237 € / vieras
Menu alkoholittomilla juomilla 134 € / vieras

*Jokaisen menun juomapaketti sisältää NordaqFresh-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit menulle sekä kahvin ja digestiivin.

*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.

Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.

Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat henkilökohtaisesti.
Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.

Olon illallisaika

Tiistaista perjantaihin klo 18.00–24.00.
Lauantaisin avaamme ovemme jo klo 16.00 päivälliselle.
Illallista tarjoillaan lauantaisin klo 18.00–24.00

Viimeiset varaukset otamme klo 21.00
Sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu.

Pöytävaraus on mahdollista tehdä enimmillään 100 päivää ennakkoon.