Menu Olo Parsaa ja Uutta perunaa 2022
Makrillia, fermentoitua parsaa ja Jukolan cheddar juustoa
Tartar kotimaisesta lypsylehmästä, osteria ja kyssäkaalia
Kampasimpukkaa, tillinsiementä ja kurkkua
Turskaa, Frex-varhaisperunaa ja fenkolitilliä
Raakakypsytettyä kotimaista karitsaa, hapanjuuribriossia ja vihreää parsaa
Kojia, porkkanaa ja voin heraa
Pieni makea
Varaathan menun nauttimiseen reilut kaksi tuntia. Menu on tarjolla koko illan.
Menu 119 € / vieras
*Juomat 118 € / vieras
*Viinikellarin aarteet 168 € / vieras
Alkoholittomat juomat 46 € / vieras

Menu Olo 2022
Makrillia, fermentoitua parsaa ja Jukolan cheddar juustoa
Kampasimpukkaa, tillinsiementä ja kurkkua
Kuningasrapua, meritryffeliä ja kaalin versoja
Kuningasrapua, auringonkukansiemenmisoa ja simpukkalientä
Tartar kotimaisesta lypsylehmästä, osteria ja kyssäkaalia
Turskaa, Frex-varhaisperunaa ja fenkolitilliä
Raakakypsytettyä kotimaista karitsaa, hapanjuuribriossia ja vihreää parsaa
Voijäätelö puolukasta ja kamomillaa
Kojia, karamellia ja voin heraa
Fenkolia ja mantelia
Kuusta ja mustikkaa
Maissia ja suklaata
Lisää juustolautanen 29€
Kolmea juustoa, Olon ilmakuivattua mangalitza-possua, bergamottiluumuja, karviaishilloa ja hapanjuurileipää
Varaathan menun nauttimiseen reilut kolme tuntia. Menu on tarjolla klo 18 ja sen jälkeen tuleville varauksille.
Menu 169 € / vieras
*Juomat 147 € / vieras
*Viinikellarin aarteet 237 € / vieras
Alkoholittomat juomat 68 € / vieras
*Menun juomapaketti sisältää NordaqFresh-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.
*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.
Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.
Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat henkilökohtaisesti.
Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.
Olon illallisaika
2.-12.2 olemme auki keskiviikosta lauantaihin klo 16-21
Tiistaista torstaihin 18-24
Perjantaisin ja lauantaihin klo 16-24
Pöytävaraus on mahdollista tehdä enimmillään 100 päivää ennakkoon