Menu Olo Kesä 2020

Suolattua villilohta Kotkasta, marinoitua lohen mätiä, kuusenkerkkää ja voikastike fermentoidusta parsasta

Kotimaista hanhenmaksaa, pikkelöityä punajuurta ja hyytelö mustikasta ja vadelmasta

Olon hapanjuurileipää, härkätartar, luuydintä ja rasvakalan mätiä

Grillattua merikrottia, merikrotin maksaa, kesähernettä, karhunlaukkaa ja simpukkalientä

21 päivää raakakypsytettyä Merilapin karitsan satulaa,
metsäsieniä, mustikkaa ja aromaattinen karitsaliemi

Hapanjuuripannukakkua, marjoja, voijäätelö punaherukasta ja voin hera sabayon

Varaathan menun nauttimiseen reilut kaksi tuntia.

Menu 103 € / vieras
*Menu juomilla 211 € / vieras
*Menu viinikellarin aarteilla 261 € / vieras
Menu alkoholittomilla juomilla 149 € / vieras

Olo Ravintola - Sit back and relax

Menu Olo 2020

Suolattua villilohta Kotkasta, marinoitua lohen mätiä, kuusenkerkkää ja voikastike fermentoidusta parsasta

Puolikuivattuja tomaatteja, kombulla maustettua hapankermaa
ja suolattua porsasta (21 €)

Kotimaista hanhenmaksaa, pikkelöityä punajuurta ja
hyytelö vadelmasta ja mustikasta

Olon hapanjuurileipää, härkätartar,
luuydintä ja rasvakalan mätiä

Kuningasrapua, liemi punaherukasta ja fermentoidusta kyssäkaalista, fenkolitilliä ja piparjuurta (39 €)

Grillattua merikrottia, merikrotin maksaa, kesähernettä,
karhunlaukkaa ja simpukkaliemi

21 päivää raakakypsytettyä Merilapin karitsan satulaa,
metsäsieniä, mustikkaa ja aromaattinen karitsaliemi

Kolmea juustoa, Olon ilmakuivattua mangalitza-possunniskaa ja
peuran jalkaa, pikkelöityjä kasviksia ja tomaattihilloa  (29 €)

Hapanjuuripannukakkua, marjoja, voijäätelö punaherukasta ja voin hera sabayon

Varaathan menun nauttimiseen reilut kolme tuntia.

Menu 152 € / vieras
*Menu juomilla 299 € / vieras
*Menu viinikellarin aarteilla 389 € / vieras
Menu alkoholittomilla juomilla 210 € / vieras

*Menun juomapaketti sisältää NordaqFresh-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.

*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.

Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.

Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat henkilökohtaisesti.
Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.

Olon illallisaika

Tiistaista perjantaihin klo 18.00–24.00.
Lauantaisin  16.00–24.00
klo 16.00-17.00 varauksille tarjoilemme lyhyempää menuuta.

Viimeiset varaukset otamme klo 20.30
Sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu.

Pöytävaraus on mahdollista tehdä enimmillään 100 päivää ennakkoon.