Mauista parhaat

Sesongit, pohjoisen pallonpuoliskon upeanmakuiset raaka-aineet ja tinkimättömyys tekemisessä – niistä syntyy ruokafilosofiamme kivijalka. Makumme ovat yhtä aikaa vahvoja, tunnistettavia, herkkiä ja raikkaita. Yhdistämme suomalaisen ruokakulttuurin ikiaikaista tietotaitoa moderneihin tekniikoihin. Elämyksellisissä makuyhdistelmissämme on paljon uutta ja samalla jotain hyvin tuttua.

Viinilistallamme on niin upeita klassikoita kuin sesonkiin sopivia, tarkoin valittuja herkkuja. Alkoholittomat juomat teemme pääosin itse ja ne täydentävät kunkin annoksen makuelämystä.

Voit valita upean maistelumenuumme tai nautiskella ala carte listan annoksista. Perjantaisin ja lauantaisin klo 16-17 varauksille tarjoilemme hieman lyhennetyn maistelumenun ja Á la carte listan.

Menu Olo 2024

Parmesan-tartaletti, pikkelöityä sipulia ja kesäkurpitsaa

Mehustettua tomaattia, mansikkaa ja retiisi-oroshi

Raakaa islantilaista katkarapua, forellin mätiä ja mantelimaitoa

Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita
Lisää kaviaari + 30€

Kesäkasviksia, savustettua voita ja Olon hapanjuurileipää

Lisää menuuseen:
Kuningasrapua, ja suolatulla raparperilla maustettua voikastiketta + 49 €

Wagyu A5, kevätkaalia ja vinaigrette keltuaisesta ja kojista

Höyrytettyä piikkikampelaa, huhtasientä ja Vin Jaune-kastiketta

Glaseerattua vasikan kateenkorvaa, grillattuja kesäherneitä ja sitruunatimjamikastiketta

Vaniljaserbettia, vadelmaa ja suolakaramellia

Raparperi-entremet, raparperi-voijäätelöä ja seljankukkaa

Mustikkapiirakka ja kardemummachantilly

Varaathan menun nauttimiseen reilut kolme tuntia.

Menu on tarjolla klo 18 ja sen jälkeen tuleville varauksille.

Menu 189 € / vieras
Juomat 175 € / vieras *
Viinikellarin aarteet 277 € / vieras *
Alkoholittomat juomat 89 € / vieras

Menu sisältää allergeneeja. Lisätietoja saat henkilökunnalta, kysy rohkeasti. Kaikki liha ja siipikarja on kotimaista lukuun ottamatta japanilaista Wagyu:ta ranskalaista kateenkorvaa.

Olo Á la carte 2024

Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita 46€
lisää Oscietra kaviaari + 30 € / 10 g

Wagyu A5, kevätkaalia ja vinaigrette keltuaisesta ja kojista 53 €

Höyrytettyä piikkikampelaa, huhtasientä ja Vin Jaune-kastiketta 74 €

Glaseerattua vasikan kateenkorvaa, grillattuja kesäherneitä ja sitruunatimjamikastiketta 61 €

Kolmen juuston lajitelma, kauden hilloa ja briossia 23 €

Raparperi-entremet, raparperivoijäätelöä ja seljankukkaa 23 €

Menu Olo Selected 2024

Tarjolla perjantaisin ja lauantaisin klo 16-17 varauksille

Parmesan-tartaletti, pikkelöityä sipulia ja kesäkurpitsaa

Mehustettua tomaattia, mansikkaa ja retiisi-oroshi

Raakaa islantilaista katkarapua, forellin mätiä ja mantelimaitoa

Lisää kaviaari + 30€

Kesäkasviksia, savustettua voita ja Olon hapanjuurileipää

Lisää menuuseen:
Kuningasrapua, ja suolatulla raparperilla maustettua voikastiketta + 49 €

Höyrytettyä piikkikampelaa, huhtasientä ja Vin Jaune-kastiketta

Glaseerattua vasikan kateenkorvaa, grillattuja kesäherneitä ja sitruunatimjamikastiketta

Raparperi-entremet, raparperi-voijäätelöä ja seljankukkaa

Pieni makea

Menu 149 € / vieras
Juomat 132 € / vieras *
Viinikellarin aarteet 216 € / vieras *
Alkoholittomat juomat 75 € / vieras

*Menun juomapaketti sisältää BeWtr-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.

*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.

Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.

Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat yksilöllisesti. Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.