Mauista parhaat

Sesongit, pohjoisen pallonpuoliskon upeanmakuiset raaka-aineet ja tinkimättömyys tekemisessä – niistä syntyy ruokafilosofiamme kivijalka. Makumme ovat yhtä aikaa vahvoja, tunnistettavia, herkkiä ja raikkaita. Yhdistämme suomalaisen ruokakulttuurin ikiaikaista tietotaitoa moderneihin tekniikoihin. Elämyksellisissä makuyhdistelmissämme on paljon uutta ja samalla jotain hyvin tuttua.

Viinilistallamme on niin upeita klassikoita kuin sesonkiin sopivia, tarkoin valittuja herkkuja. Alkoholittomat juomat teemme pääosin itse ja ne täydentävät kunkin annoksen makuelämystä.

Voit valita upean maistelumenumme tai nautiskella à la carte -listan annoksista. Perjantaisin ja lauantaisin klo 16-17 varauksille tarjoilemme hieman lyhennetyn maistelumenun ja à la carte -listan.

Menu Olo 2024

Kypsytettyä parmesania, suolattua mangalitza-possua ja muskottipähkinää

Kotimaista hanhenmaksaa, grillattua maissia ja hasselpähkinäöljyä

Wagyu A5 -tartar, siian mätiä ja vaaleaa misoa

Raakaa islantilaista katkarapua, marcona-mantelia ja kombu-merilevää

Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita
Lisää kaviaari + 31€

Metsäsieniä, piparjuurta ja Olon hapanjuurileipää

Kuningasrapua ”Yosenabe”, viiriäisen muna ja inkivääriä

Höyrytettyä piikkikampelaa, huhtasientä ja Vin Jaune -kastiketta

Glaseerattua vasikan kateenkorvaa, ruusukaalia ja tummaa sipulilientä

Mustaherukanlehtijäätelöä, valkoherukoita ja hunajaa

Ruis-misojäädyke, karviaista ja Manjari-suklaata

Omenapiirakka ja vaniljaa

Varaathan menun nauttimiseen reilut kolme tuntia.

Menu on tarjolla klo 18 ja sen jälkeen tuleville varauksille.

Menu 195 € / vieras
Juomat 179 € / vieras *
Viinikellarin aarteet 281 € / vieras
Alkoholittomat juomat 93 € / vieras

Menu sisältää allergeeneja. Lisätietoja saat henkilökunnalta, kysy rohkeasti. Kaikki liha ja siipikarja on kotimaista lukuun ottamatta japanilaista Wagyuta ja ranskalaista kateenkorvaa.

Olo à la carte 2024

Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita 47€
lisää Oscietra-kaviaari + 31 € / 10 g

Kuningasrapua ”Yosenabe”, viiriäisen muna ja inkivääriä 54 €

Höyrytettyä piikkikampelaa, huhtasientä ja Vin Jaune -kastiketta 75 €

Glaseerattua vasikan kateenkorvaa, ruusukaalia ja tummaa sipulilientä 62 €

Kolmen juuston lajitelma, kauden hilloa ja briossia 24 €

Ruis-misojäädyke, karviaista ja Manjari-suklaata 24 €

Menu Olo Selected 2024

Tarjolla perjantaisin ja lauantaisin klo 16-17 varauksille

Kypsytettyä parmesania, suolattua mangalitza-possua ja muskottipähkinää

Kotimaista hanhenmaksaa, grillattua maissia ja hasselpähkinäöljyä

Raakaa islantilaista katkarapua, marcona-mantelia ja kombu-merilevää

Metsäsieniä, piparjuurta ja Olon hapanjuurileipää

Höyrytettyä piikkikampelaa, huhtasientä ja Vin Jaune -kastiketta

Glaseerattua vasikan kateenkorvaa, ruusukaalia ja tummaa sipulilientä

Ruis-misojäädyke, karviaista ja Manjari-suklaata

Pieni makea

Menu 155€ / vieras
Juomat 136 € / vieras *
Viinikellarin aarteet 220 € / vieras *
Alkoholittomat juomat 79 € / vieras

*Menun juomapaketti sisältää BeWtr-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.

*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.

Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.

Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat yksilöllisesti. Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.