Mauista parhaat
Sesongit, pohjoisen pallonpuoliskon upeanmakuiset raaka-aineet ja tinkimättömyys tekemisessä – niistä syntyy ruokafilosofiamme kivijalka. Makumme ovat yhtä aikaa vahvoja, tunnistettavia, herkkiä ja raikkaita. Yhdistämme suomalaisen ruokakulttuurin ikiaikaista tietotaitoa moderneihin tekniikoihin. Elämyksellisissä makuyhdistelmissämme on paljon uutta ja samalla jotain hyvin tuttua.
Viinilistallamme on niin upeita klassikoita kuin sesonkiin sopivia, tarkoin valittuja herkkuja. Alkoholittomat juomat teemme pääosin itse ja ne täydentävät kunkin annoksen makuelämystä.
Voit valita upean maistelumenumme tai nautiskella à la carte -listan annoksista. Perjantaisin ja lauantaisin klo 16-17 varauksille tarjoilemme hieman lyhennetyn maistelumenun ja à la carte -listan.
Menu Olo 2024
Kypsytettyä parmesania, suolattua mangalitza-possua ja muskottipähkinää
Kotimaista hanhenmaksaa, grillattua maissia ja hasselpähkinäöljyä
Wagyu A5 -tartar, siian mätiä ja vaaleaa misoa
Hitaasti kypsennettyä kalmaria, kimchiä ja meloni-jasmiinilientä
Raakaa islantilaista katkarapua, marcona-mantelia ja kombu-merilevää
Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita
Lisää kaviaari + 31€
Kuningasrapua ”Yosenabe”, viiriäisen muna ja inkivääriä
Grillattua merikrottia, Vin Jaune sabayon ja tummaa fenkolikastiketta
Paahdettua poron fileetä, huhtasieniragú ja puolukkaa
Mustaherukanlehtijäätelöä, valkoherukoita ja hunajaa
Paahdettu valkosuklaa-entremet ja mantelijäätelöä
Omenapiirakka ja vaniljaa
Varaathan menun nauttimiseen reilut kolme tuntia.
Menu on tarjolla klo 18 ja sen jälkeen tuleville varauksille.
Menu 195 € / vieras
Juomat 179 € / vieras *
Viinikellarin aarteet 281 € / vieras
Alkoholittomat juomat 93 € / vieras
Menu sisältää allergeeneja. Lisätietoja saat henkilökunnalta, kysy rohkeasti. Kaikki liha ja siipikarja on kotimaista lukuun ottamatta japanilaista Wagyuta ja ranskalaista kateenkorvaa.
Olo à la carte 2024
Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita 47€
lisää Oscietra-kaviaari + 31 € / 10 g
Kuningasrapua ”Yosenabe”, viiriäisen muna ja inkivääriä 54 €
Grillattua merikrottia, Vin Jaune sabayon ja tummaa fenkolikastiketta 75€
Paahdettua poron fileetä, huhtasieniragú ja puolukkaa 62€
Kolmen juuston lajitelma, kauden hilloa ja briossia 24 €
Paahdettu valkosuklaa-entremet ja mantelijäätelöä 24 €
Menu Olo Selected 2024
Tarjolla perjantaisin ja lauantaisin klo 16-17 varauksille
Kypsytettyä parmesania, suolattua mangalitza-possua ja muskottipähkinää
Kotimaista hanhenmaksaa, grillattua maissia ja hasselpähkinäöljyä
Raakaa islantilaista katkarapua, marcona-mantelia ja kombu-merilevää
Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita
Lisää kaviaari + 31€
Grillattua merikrottia, Vin Jaune sabayon ja tummaa fenkolikastiketta
Paahdettua poron fileetä, huhtasieniragú ja puolukkaa
Paahdettu valkosuklaa-entremet ja mantelijäätelöä
Pieni makea
Menu 155€ / vieras
Juomat 136 € / vieras *
Viinikellarin aarteet 220 € / vieras *
Alkoholittomat juomat 79 € / vieras
*Menun juomapaketti sisältää BeWtr-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.
*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.
Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.
Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat yksilöllisesti. Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.