Tilamme2018-11-15T16:51:16+00:00

Ravintola Olo sijaitsee upeassa Lampan talossa, Pohjoisesplanadilla, Kauppatorin kupeessa Helsingissä. Ravintola koostuu kolmesta tunnelmallisesta ruokasalista, joihin mahtuu yhteensä 34 henkeä, ja yhdestä 12 hengen kabinetista. Ravintola Olossa on myös kahden hengen Chef’s Table, jossa voit seurata keittiön työskentelyä lähietäisyydeltä koko illallisesi ajan.

Samppanjakabinettimme on 12 hengen kabinetti, josta on upeat näkymät merelle. Tila on täysin erillään muista ravintolasaleista. Halutessaan tilan voi varata itselleen kokousta tai yksityistä illallista varten. Kabinettiin on saatavilla näyttö, jos haluat pitää presentaation ennen, jälkeen tai illallisen aikana. Varataksesi kabinetin seurueellesi tai tiedustellaksesi lisätietoja, lähetä meille viesti osoitteeseen info@olo-ravintola.fi.

Tarjoilemme Jari Vesivalon maistelumenun illallisella tiistaista lauantaihin klo 18.00 – 21.00. Lauantaisin tarjolla myös Vesivalon päivällinen, johon varauksen voit tehdä klo 16.00 ja 17.00 välille.

Creative Kitchen sijaitsee Helenankadulla (samassa rakennuksessa kuin Olo), Helsingissä. Intiimi keittiö-kabinetti tarjoaa mahdollisuuden ainutlaatuiseen ruokailuun ja henkilökohtaiseen palveluun. Illallisen aikana voit halutessasi piipahtaa keittiöön seuraamaan, kuinka ammattilaiset valmistavaat menusi ja saada vinkit vaikka seuraavaan koti-illalliseen. Voit varata pöydän Creative Kitchenistä lauantai-illoiksi klo 19 ja 20 välille.

Creative Kitcheniin mahtuu jopa 24 henkeä. Tila koostuu kahdesta intiimistä salista, joista on selkeä näkyvyys toisiinsa. Voit varata tilan itsellesi yksityisesti kokousta, illallista, viinitastinigiä tai vaikkapa kokkikoulua varten. Uniikissa tilassa sinulla on käytössäsi oma keittiö ja henkilökunta — tila on kuin oma yksityinen ravintola, jossa ei tarvitse huolehtia ulkopuolisten läsnäolosta. Katso panorama-kuvaa tilasta täältä.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous info@olo-ravintola.fi.

Garden by Olo sijaitsee Lampan talon katetulla ja lämmitetyllä sisäpihalla, sisätilassa (samassa rakennuksessa kuin Olo). Jos kaipaat ensiluokkaista ruokaa tai cocktaileja rennossa ympäristössä, on Garden oikea valinta. Ruokalista sisältää skandinaavisia makuja ripauksella Aasiaa. Ravintola on auki tiistaista lauantaihin klo 17.30-24.00. Viimeiset tilaukset keittiöön klo 22.00.

Garden by Olossa voit järjestää mieleisesi yksityistilaisuuden. Oli mielessäsi sitten yritysjuhla, häät tai jotain siltä väliltä, autamme sinua luomaan onnistuneen kokonaisuuden. Ravintolasaliin mahtuu enimmillään 80 henkeä, jos haluatte istahtaa pöydän ääreen syömään. Cocktail-tilaisuuteen tilaa on jopa 120 hengelle. Pyydä tarjous yksityistilaisuuteesi info@olo-ravintola.fi.

Tammi-maaliskuun ajan kaikki yli 20:n hengen seurueet saavat loppulaskustaan -15% Gardenissa. Alennuksen saaminen edellyttää ennakkotilausta.

Etsiessäsi tilaisuuteesi cateringiä, suosittelemme Food Camp Finlandia.

Ravintola Olo henkilokunnan lounas

Ota yhteyttä

Ravintola Olo henkilokunnan lounas

Rekrytointi

Haluatko töihin Oloon tai Garden by Olo?

Liitteeni (pdf, doc tai txt).

Täytättehän tähdellä (*) merkityt kentät, kiitos.