Me olemme täällä sinua varten

”Me ololaiset olemme iloista, kunnianhimoista ja innostunutta väkeä – ja haluamme tehdä kaiken aina vain paremmin. Upeiden makujen ja lämminhenkisen palvelun lisäksi voimme tarjota ainutlaatuisen kauniin miljöön 200-vuotiaassa rakennuksessa Helsingin ytimessä.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme!”

Salin puolella

”Olossa on monta asiaa, joista toivon vieraidemme nauttivan. Meillä kaikki tähtää onnistuneeseen iltaan – se on työmme huipennus, jota varten olemme treenanneet. Nautin, kun kuulen salissa serviisin edetessä innostunutta puheensorinaa ja naurua. Silloin tiedän, että vieraamme viihtyvät. Tavoitteemme on, että asiakkaat lähtevät meiltä hieman onnellisempina kuin olivat tänne tulleessaan.”

Katja Henttunen, ravintoloitsija

Keittiön tervehdys

”Haluan tarjota ihmisille unohtumattomia ravintola- ja ruokakokemuksia, jotka tuovat lisää iloa arjen keskelle. Annoksemme ovat jatkuvaa vuoropuhelua vieraidemme kanssa. Toivon, että saan siirrettyä oman tunteeni asiakkaan mieleen. Me teemme kaiken alusta asti käsityönä ja aina erinomaisista raaka-aineista. Minun onnistumiseni on asiakas, joka toteaa haluavansa tulla Oloon toistekin. Siinä koko jutun ydin.”

Tuomas Vierelä, keittiömestari

Meillä on ystävällinen ja lämmin tunnelma.

Ajattelemme, että ainutlaatuinen ravintolakokemus syntyy vieraiden huomioimisesta ja yksityiskohtien ymmärtämisestä.

Se voi olla oikeaa aikataulutusta tai vain murujen hienovarainen pyyhkäisy pöydältä – eniten se on silti ihmisen kuuntelua, näkemistä ja huomioon ottamista. Tämä on meille intohimolaji.

Asiakkaan kiitos on vähän kuin aplodit teatterin näyttelijöille – onnistuminen tuntuu joka kerta yhtä hyvältä. Toivottavasti nautit käynnistäsi ja tapaamme taas!