Kuningasrapua ravintola Olon tapaan

Mauista parhaat

Sesongit, pohjoisen pallonpuoliskon upeanmakuiset raaka-aineet ja tinkimättömyys tekemisessä – niistä syntyy ruokafilosofiamme kivijalka. Makumme ovat yhtä aikaa vahvoja, tunnistettavia, herkkiä ja raikkaita. Yhdistämme suomalaisen ruokakulttuurin ikiaikaista tietotaitoa moderneihin tekniikoihin. Elämyksellisissä makuyhdistelmissämme on paljon uutta ja samalla jotain hyvin tuttua.

Viinilistallamme on niin upeita klassikoita kuin sesonkiin sopivia, tarkoin valittuja herkkuja. Alkoholittomat juomat teemme pääosin itse ja ne täydentävät kunkin annoksen makuelämystä.

Voit valita upean maistelumenumme tai nautiskella à la carte -listan annoksista. Perjantaisin ja lauantaisin klo 16-17 varauksille tarjoilemme hieman lyhennetyn maistelumenun ja à la carte -listan.

Hummeria Ravintola Olon tapaan

Menu Olo 2025

Keltapiikkipyrstömakrillia, inkivääriä ja shiro soijaa

Lardo di Colonnataa, kypsytettyä parmesaania ja sipulia

Wagyu A5 -tartar, kombu-merilevää ja siitakesieniä

Hitaasti kypsennettyä kalmaria, marcona-mantelia ja kaviaari-bottargaa

Raakaa islantilaista katkarapua, siianmätiä ja hummerihyytelöä

Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita
Lisää kaviaari + 31€

Hörytettyä nieriää, Vin Jaune-kastiketta ja forellin mätiä

Lisää annos menuseen +54€
Avotulella paahdettua piikkikampelaa, fermentoitua parsaa ja tryffeliä

Poronkäristys, lapin puikulaperunaa ja Olon hapanjuurileipää

Raakakypsytettyä lypsylehmää, maa-artisokkaa ja häränhäntäkastiketta
lisää talvitryffeli +20€

Klementiinisorbettia, välimerenruutan marjaa ja kuusenkerkkää

Kahvijäätelöä, paahdettua valkosuklaata ja taatelia

Valikoima makeisia

Varaathan menun nauttimiseen reilut kolme tuntia.

Menu on tarjolla klo 18 ja sen jälkeen tuleville varauksille.

Menu 195 € / vieras
Juomat 179 € / vieras *
Viinikellarin aarteet 281 € / vieras
Alkoholittomat juomat 93 € / vieras

Menu sisältää allergeeneja. Lisätietoja saat henkilökunnalta, kysy rohkeasti. Kaikki liha ja siipikarja on kotimaista lukuun ottamatta italialaista Lardi Colonnataa japanilaista Wagyuta ja tanskalaista lypsylehmää.

Hummeria Ravintola Olon tapaan

Olo à la carte 2025

Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita 54€
lisää Oscietra-kaviaari + 31 € / 10 g

Hitaasti kypsennettyä kalmaria, marcona-mantelia ja kaviaari-bottargaa 47

Hörytettyä nieriää, Vin Jaune-kastiketta ja forellin mätiä 62€

Raakakypsytettyä lypsylehmää, maa-artisokkaa ja häränhäntäkastiketta 75€
lisää talvitryffeli +20€

Kolmen juuston lajitelma, kauden hilloa ja mausteleipää 24 €

Kahvijäätelöä, paahdettua valkosuklaata ja taatelia 24 €

Valikoima makeisia 23€

Michelin-palkitut annokset vaativat taitoa ja tekniikkaa.
olo-selected

Menu Olo Selected 2025

Tarjolla perjantaisin ja lauantaisin klo 16-17 varauksille

Lardo di Colonnataa, kypsytettyä parmesaania ja sipulia

Wagyu A5 -tartar, kombu-merilevää ja siitakesieniä

Raakaa islantilaista katkarapua, siianmätiä ja hummerihyytelöä

Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita
Lisää kaviaari + 31€

Hörytettyä nieriää, Vin Jaune-kastiketta ja forellin mätiä

Lisää annos menuseen +54€
Avotulella paahdettua piikkikampelaa, fermentoitua parsaa ja tryffeliä

Raakakypsytettyä lypsylehmää, maa-artisokkaa ja häränhäntäkastiketta
lisää talvitryffeli +20€

Kahvijäätelöä, paahdettua valkosuklaata ja taatelia

Valikoima makeisia

Menu 155€ / vieras
Juomat 136 € / vieras *
Viinikellarin aarteet 220 € / vieras *
Alkoholittomat juomat 79 € / vieras

*Menun juomapaketti sisältää BeWtr-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.

*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.

Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa pääosin ravintolassamme.

Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat yksilöllisesti. Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.