Kuningasrapua ravintola Olon tapaan

Mauista parhaat

Sesongit, pohjoisen pallonpuoliskon upeanmakuiset raaka-aineet ja tinkimättömyys tekemisessä – niistä syntyy ruokafilosofiamme kivijalka. Makumme ovat yhtä aikaa vahvoja, tunnistettavia, herkkiä ja raikkaita. Yhdistämme suomalaisen ruokakulttuurin ikiaikaista tietotaitoa moderneihin tekniikoihin. Elämyksellisissä makuyhdistelmissämme on paljon uutta ja samalla jotain hyvin tuttua.

Viinilistallamme on niin upeita klassikoita kuin sesonkiin sopivia, tarkoin valittuja herkkuja. Alkoholittomat juomat teemme pääosin itse ja ne täydentävät kunkin annoksen makuelämystä.

Voit valita upean maistelumenumme tai nautiskella à la carte -listan annoksista. Perjantaisin ja lauantaisin klo 16-17 varauksille tarjoilemme hieman lyhennetyn maistelumenun ja à la carte -listan.

Hummeria Ravintola Olon tapaan

Menu Olo 2024

Keltapyrstöpiikkimakrillia, inkivääriä ja shiro soijaa

Kotimaista hanhenmaksaa, karviaista ja muskottipähkinää

Wagyu A5 -tartar, siian mätiä ja piparjuurta

Hitaasti kypsennettyä kalmaria, kimchiä ja meloni-jasmiinilientä

Raakaa islantilaista katkarapua, marcona-mantelia ja kombu-merilevää

Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita
Lisää kaviaari + 31€

Lisää annos menuseen +54€
Molella glaseerattua hummeria, kelp-merilevällä maustettua voita ja tryffeliä

Kuningasrapua ”Yosenabe”, viiriäisen muna ja inkivääriä

Avotulella paahdettua piikkikampelaa, Vin Jaune sabayon ja tummaa tillikastiketta

Paahdettua poron fileetä, huhtasieniragú ja puolukkaa
lisää talvitryffeli +20€

Mustaherukanlehtijäätelöä, valkoherukoita ja hunajaa

Paahdettu valkosuklaa-entremet ja mantelijäätelöä

Valikoima makeisia

Varaathan menun nauttimiseen reilut kolme tuntia.

Menu on tarjolla klo 18 ja sen jälkeen tuleville varauksille.

Menu 195 € / vieras
Juomat 179 € / vieras *
Viinikellarin aarteet 281 € / vieras
Alkoholittomat juomat 93 € / vieras

Menu sisältää allergeeneja. Lisätietoja saat henkilökunnalta, kysy rohkeasti. Kaikki liha ja siipikarja on kotimaista lukuun ottamatta japanilaista Wagyuta ja ranskalaista kateenkorvaa.

Hummeria Ravintola Olon tapaan

Olo à la carte 2024

Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita 47€
lisää Oscietra-kaviaari + 31 € / 10 g

Kuningasrapua ”Yosenabe”, viiriäisen muna ja inkivääriä 54 €

Avotulella paahdettua piikkikampelaa, Vin Jaune sabayon ja tummaa tillikastiketta 75€

Paahdettua poron fileetä, huhtasieniragú ja puolukkaa 62€
lisää talvitryffeli +20€

Kolmen juuston lajitelma, kauden hilloa ja mausteleipää 24 €

Paahdettu valkosuklaa-entremet ja mantelijäätelöä 24 €

Valikoima makeisia 23€

Michelin-palkitut annokset vaativat taitoa ja tekniikkaa.
olo-selected

Menu Olo Selected 2024

Tarjolla perjantaisin ja lauantaisin klo 16-17 varauksille

Kotimaista hanhenmaksaa, karviaista ja muskottipähkinää

Wagyu A5 -tartar, siian mätiä ja piparjuurta

Raakaa islantilaista katkarapua, marcona-mantelia ja kombu-merilevää

Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita
Lisää kaviaari +31€

Lisää menuseen +54€
Molella glaseerattua hummeria, kelp-merilevällä maustettua voita ja tryffeliä

Avotulella paahdettua piikkikampelaa, Vin Jaune sabayon ja tummaa tillikastiketta

Paahdettua poron fileetä, huhtasieniragú ja puolukkaa
lisää talvitryffeli +20€

Paahdettu valkosuklaa-entremet ja mantelijäätelöä

Pieni makea

Menu 155€ / vieras
Juomat 136 € / vieras *
Viinikellarin aarteet 220 € / vieras *
Alkoholittomat juomat 79 € / vieras

*Menun juomapaketti sisältää BeWtr-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.

*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.

Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.

Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat yksilöllisesti. Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.