Nauti ainutlaatuisesta makuelämyksestä!

Me Olon, Emon ja Nuden keittiömestarit olemme luoneet sinulle Weekend Chef -menun. Tarjoamme joka viikonloppu ainutlaatuisen makuelämyksen sesongin parhaista raaka-aineista.

Noutotilaus
Tilaa Kotiin

Viinisuosituksemme

Olemme valinneet nämä viinit erityisesti tämän Weekend Chef -menun seuralaiseksi. Valkoviinit sopivat alkuruoan kanssa ja punaviinit pääruoan kylkeen. Voit myös valita menun yhteyteen vain yhden viinin, olemme huomioineet senkin suosituksissamme.

Tee tilaus viimeistään maanantaina kello 10.00 viinien verkkokaupasta www.bottlescouts.com ja toimitamme viinit suoraan kotiovellesi viikon loppuun mennessä.

Alkupaloille

Idilicum Cava Brut 12,90 €
Valencia – Espanja
Todella herkullinen, raikas, hedelmäinen ja tasapainoinen cava. 12 g/l sokerinlisäystä tekee siitä korostuneen hedelmäisen ja miellyttävän moneen makuun. Nauti suolaisten tai merellisten alkupalojen kanssa tai sellaisenaan onnittelumaljana.

Lanhge Arneis Langhet 15,90 €
2019, Piemonte – Italia
Raikas, aromikas, herkullisen, kypsän hedelmäinen, kuiva valkoviini Langhen kukkuloilta Piemontesta, lajikkeena paikallinen Arneis, joka tunnetaan persikkaisista ja päärynäisistä aromeistaan. Loistava yleisviini runsaanmakuisille kalaruuille ja antipastoille.

Pääruoalle

Damana 14,30 €
2018 Ribera del Duero – Espanja
Viini on saanut nimensä 5 kuukauden tammikypsytyksen mukaan ja tämä raikkaan hedelmäinen tempranillo lajikkeesta tehdyn viinin mausta löydät myös hieman mausteisuutta ja paahdetta.

Tabula 28,60 €
2016 Ribera del Duero – Espanja
Vahva, mausteinen, ryhdikkään tanniininen ja hienostuneen tammiarominen huippuviini, jossa tasapainottava hapokkuus. 16 kuukauden tammikypsytys antaa viinille luonnetta, joka tekee siitä erinomaisen kumppanin mm. marmorifileelle.

Lopuksi

Vieira de Sousa 10 yo Tawny Port 27,90 €
Douro – Portugal
Kehittynyt, rusehtavan tiilenpunainen, makea ja mehevä tammiastioissa kypsytetty Tawny Port. Aromeissa on mantelia, rusinaa, viikunaa, kypsää luumua, piparkakkua ja appelsiininkuorta. Makeutta tässä tasokkaassa Portviinissä on noin 113 g/l. Upea sellaisenaan nautiskeluun mutta herkullinen kyytipoika mantelisille ja suklaisille jälkiruuille.

Tilaus

Weekend Chef  59 €/vieras.
Minimitilaus 2 henkeä

Tilaukset To 12.11 ja 19.11 ja 26.11 klo 15 mennessä info@olo-ravintola.fi tai puhelimitse 010 320 62 50.
Jos seurueessasi on allergioita tai erikoisruokavalioita, ilmoitathan ne ennakkoon.

Noudot:

Voit noutaa tilauksesi ravintola Garden by Olosta, Helenankatu 2
Perjantaina 13.11 ja 20.11 ja 27.11 klo 15–17 tai
lauantaina 14.11 ja 21.11 ja 28.11 klo 13–16.

Kuljetukset:

Pääkaupunkiseudulla voit tilata myös toimituksen kotiovelle perjantaina tai lauantaina (13-14.11 ja 20-21.11 ja 27-28.11).
Perjantaisin 15-17 ja lauantaisin 13.30-15 välillä.
Toimitukset hoidamme yhteistyökumppanimme Kovasen kanssa.

Toimitushinnat:
Kantakaupunki 10 €
Kehä I: 25 €
Kehä II: 30 €
Kehä III: 40 €
Kehä III:n ulkopuolelle 50 €