Kaipaatko ainutlaatuisia makuelämyksiä kotona nautittavaksi?

Makuelämys suoraan kotiovellesi? Me Olon, Emon ja Nuden keittiömestarit olemme luoneet sinulle Weekend Chef -joulumenun, joka tekee jouluun valmistautumisesta helppoa ja vaivatonta. Katso myös viinisuosituksemme menun yhteyteen!

Noutotilaus
Tilaa Kotiin

Viinisuosituksemme

Olemme valinneet nämä viinit erityisesti tämän Weekend Chef -menun seuralaiseksi. Valkoviinit sopivat alkuruoan kanssa ja punaviinit pääruoan kylkeen. Voit myös valita menun yhteyteen vain yhden viinin, olemme huomioineet senkin suosituksissamme.

Tee tilaus viimeistään maanantaina kello 10.00 viinien verkkokaupasta www.bottlescouts.com ja toimitamme viinit suoraan kotiovellesi viikon loppuun mennessä.

Valkoviinit

2018 Bockel Pinot Gris 15,90 €
Domaine Boeckel, Alsace – Ranska
Klassinen Alsacen Pinot Gris jonka lempeä hedelmäinen, runsas ja hieman mausteinen maku tekee viinistä erittäin monikäyttöisen useamman ruoan kanssa.

2018 Riesling Erstes
Gewächs Oestricher Klosterberg 32,80 €

Peter Jakob Kühn, Rheingau Saksa
Kaunis kullankeltainen väri antaa lupauksen täyteläisyydestä, jonka voi aistia niin tuoksussa kuin nenässäkin. Maussa on myös runsaasti mineraalisuutta ja kypsää sitrusta. 18 kuukauden tammikypsytys antaa viinille pyöreän runsauden, joka tukee monia makuja.

Punaviinit

2018 Spätburgunder Trocken 16,50 €
Weingut Jülg, Pfalz – Saksa
Silkkinen, notkea ja kypsän vadelmainen Pinot Noir Pfalzin alueen eteläosasta aivan Ranskan Alsacen viinialueen pohjoispuolella. Tammikäyminen antaa viinille silkkisen pitkän ja hennon savuisen maun.

2016 Joel Gott Oregon Pinot Noir 32,80 €
Joel Gott, Oregon – Yhdysvallat
Upea, elegantti, rypäletyypillinen Pinot Noir, Oregonin osavaltion Willamette Valleyn viileältä rannikkoseudulta. Burgundityyppinen, kypsän punamarjaisa, silkkinen ja hieman savuisa.

Lopuksi

2015 LBV 25,90 €
Vieira de Sousa, Douro – Portugal
Makea, mehevän mausteinen, tummakirsikkainen ja mustikkainen LBV Port 2015. Tämä portviini on tuotettu Vieira de Sousan omistamien tarhojen rypäleistä perinteiseen tyyliin ”Lagares” astioissa jaloin murskaten. Vieira de Sousan huipputarhat ja huolellinen viininteko takaa todella hedelmäisen ja runsaan tyylin.

Tilaus

Weekend Chef  59 €/vieras.
Minimitilaus 2 henkeä

Tilaukset To 10.12 ja 17.12 klo 15 mennessä info@olo-ravintola.fi tai puhelimitse 010 320 62 50.
Jos seurueessasi on allergioita tai erikoisruokavalioita, ilmoitathan ne ennakkoon.

Noudot:

Voit noutaa tilauksesi ravintola Garden by Olosta, Helenankatu 2
Perjantaina 11.12 ja 18.12 klo 15–17 tai
lauantaina 12.12 ja 19.12 klo 13–16 tai
maanantaina 21.12 ja tiistaina 22.12 klo 15-17.

Kuljetukset:

Pääkaupunkiseudulla voit tilata myös toimituksen kotiovelle perjantaina tai lauantaina (11-12.12 ja 18-19.12).
Perjantaisin 15-17 ja lauantaisin 13.30-15 välillä.
Maanantaina ja tiistaina (21-22.12) klo 15-17.
Toimitukset hoidamme yhteistyökumppanimme Kovasen kanssa.

Toimitushinnat:
Kantakaupunki 10 €
Kehä I: 25 €
Kehä II: 30 €
Kehä III: 40 €
Kehä III:n ulkopuolelle 50 €