Tuomas Vierelä Michelin-ravintola Olon keittiöpäälliköksi

Helsinkiläisen ravintola Olon keittiöpäälliköksi on nimitetty Tuomas Vierelä. Hän on työskennellyt Olossa reilun kuuden vuoden ajan. Ennen Oloa Vierelä on hankkinut kokemusta muun muassa Chez Dominiquessa ja Lyonissa.

”On todella hienoa ryhtyä vetämään Suomen parasta keittiötiimiä, jossa työskennellään intohimoisella asenteella, varmalla ammattitaidolla ja hyvillä henkilökemioilla. Haluan luotsata Olon keittiötä rauhallisella, järjestelmällisellä ja luovalla otteella sekä tehdä hyvää yhteistyötä kaikkien yhteistyökumppaniemme kanssa. Olennaisintahan tässä työssä on luoda asiakkaillemme herkullisia ja unohtumattomia elämyksiä. Se edellyttää koko Olon henkilökunnalta huippuosaamista”, Tuomas Vierelä sanoo.

Tuomas Vierelä aloittaa uudessa tehtävässään, kun Olo avaa ovensa jälleen 2. kesäkuuta.

”Tuomas on upea valinta tähän vaativaan työhön, onhan hän näyttänyt meille kykynsä johtaa keittiötä. Hän on näkemyksellinen alamme huippuammattilainen, joka pystyy viemään Olon kehitystä vankasti ja vireästi eteenpäin. Tämä tauko on näyttänyt koko henkilökunnallemme, miten suuri merkitys työllämme on ihmisten elämässä. Asiakkaamme ovat ottaneet meihin yhteyttä ja kertoneet, miten paljon he haaveilevat siitä, että voivat istua Olon pöytään nauttimaan loistavasta ruoasta ja palvelusta”, Olo Groupin toimitusjohtaja Mikko Heinonen kertoo.

Vuodesta 2008 Olon keittiöpäällikkönä ja luovana johtajana työskennellyt Jari Vesivalo on lopettanut työnsä ravintolassa.

”Jari Vesivalon johdolla Olo on vakiinnuttanut paikkansa Suomen arvostetuimpien ravintoloiden kärjessä. Siitä vankkana todisteena on Michelin-tähti, jonka olemme saaneet vuodesta 2011. Kiitämme Jaria todella paljosta ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää uuteen”, Mikko Heinonen sanoo.