Ravintola Olossa ja Gastrobar Emossa tapahtuu sukupolvenvaihdos

//Ravintola Olossa ja Gastrobar Emossa tapahtuu sukupolvenvaihdos

Ravintola Olossa ja Gastrobar Emossa tapahtuu sukupolvenvaihdos

Olo Group Oy on ravintola Olon ympärille kasvanut persoonallisten huippuravintoloiden ja rajoja rikkovien ruokailuelämysten ryhmä. Ravintola Olon ja Gastrobar Emon lisäksi ryhmään kuuluvat osakkuusyhtiöt ravintola Gösta Mäntän Serlachius-museon yhteydessä ja vuoden alussa perustettu Food Camp Finland, joka tarjoaa muun muassa uuden ajan catering-palveluja Olo Catering -brändillä.

Olo Group on kahden ravintola-alan konkarin, ravintoloitsija Petri Lukkarisen ja keittiömestari Pekka Terävän, luomus. Nyt kaksikon rinnalle nousee seuraavan sukupolven tekijöitä. Ravintola Olon  toimitusjohtajaksi on nimitetty ravintoloitsija Katja Henttunen. Hänen työparinaan keittiön johdossa jatkaa Jari Vesivalo, jonka Suomen Gastronomian Akatemia valitsi juuri vuoden 2016 Kokkien Kokiksi. Gastrobar Emo n toimitusjohtajaksi on puolestaan nimitetty keittiömestari Ilkka Lääveri ja salin johdossa jatkaa Ida-Maria Huuhtanen. Kaikki neljä ovat työskennelleet pitkään Olo Groupin ravintoloissa ja ovat myös johtamiensa ravintoloiden osakkaita. Ravintola Göstan toimitusjohtajana ja keittiön johdossa jatkaa Henry Tikkanen”.

Ravintolan johto antaa toiminnalle kasvot ja hengen. Meille on tärkeää, että ravintoloissamme päätökset tehdään salissa ja keittiössä – sekä asiakkaitamme että henkilökuntaa kuunnellen. Olemme ylpeitä, että Olon ja Emon uudet vetäjät löytyivät omasta tiimistämme, jota osaavampaa ei Suomesta löydy!” Petri Lukkarinen toteaa.

Petri Lukkarinen vastaa jatkossa Olo Groupin liiketoiminnan kehittämisestä toimitusjohtajan roolissa. Pekka Terävä puolestaan toimii ryhmän laatu- ja tuotejohtajana sekä keskittyy koulutus- ja konsultointiliiketoimintaan. Myös Olo Groupin hallitus on saanut vahvistusta, kun sen puheenjohtajaksi on nimitetty Teuvo Salminen. Hän on hallitusammattilainen, joka toimii muun muassa Cargotecin, Pöyryn, Evlin ja Holiday Clubin hallituksissa.

2017-11-08T12:52:00+00:00 huhtikuu 12th, 2016|
Olo staff lunch

Send us your feedback!

Olo staff lunch

Ota yhteyttä

Olo staff lunch

Recruitment

Would you like to work for Olo or Garden by Olo?

Attachments* (pdf, doc or txt).

Please fill in the fields indicated with an asterisk (*).


 
Olo staff lunch

Rekrytointi

Haluatko töihin Oloon tai Garden by Olo?

Liitteeni (pdf, doc tai txt).

Täytättehän tähdellä (*) merkityt kentät, kiitos.