Tervetuloa nauttimaan tammikuussa Pekka Terävän final cut -taidemenu

Keittiömestari Pekka Terävän ja valokuvaaja Juha-Pekka Laakion isänpäivänä 2020 ilmestynyt teos Final Cut yhdistää keittotaidon ja valokuvataiteen ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Kirjan kuvista tehty valokuvanäyttely on esillä Garden by Olossa.

Katamme nyt kirjan inspiroimana kolmena viikonloppuna tammikuussa 2021 Final Cut -taidemenut. Taidemenut tarjolla Ravintola Olossa 15.1.-16.1.2021 /  22.1.-23.1.2021 / 29.1.-30.1.2021. Tutustu kirjaan tästä.

”Tämä menu on ylistys ruoalle, käsityölle ja ennen kaikkea elämän kauneudelle. Tervetuloa ainutlaatuiselle ruokaelämykselle”, Pekka Terävä toivottaa.

”Maapallolla voisi olla paremmat edellytykset selviytyä, jos söisimme Terävän ja Laakion johdattelemalla tavalla: söisimme tunteaksemme elämän, emme vain pysyäksemme hengissä voittajina”, taidehistorioitsija Asko Mäkelä sanoo.

Varaa Pöytä

Pekka Terävän final cut taidemenu

Maa-artisokka & muikunmäti
Paahdettua maa-artisokkaa, muikunmätiä ja beurre blanc -kastiketta

Kylmäsavulohi & Frex-kananmuna
Kylmäsavustettua lohta, munakokkelia Frex-kanamunasta ja hollandaisekastikkeesta

Kampasimpukka & Noilly Prat
Paistettua kampasimpukkaa, tryffeliä ja Noilly Prat -kastiketta

Merikrotti & simpukka
Haudutettua merikrottia, sinisimpukkaa, paahdettua mantelia ja sinisimpukkakastiketta

Häränrinta & ankanmaksa
48 tuntia grillattua häränrintaa, endiivisalaattia ja ankanmaksakastiketta

Juusto & tomaatti (erikseen tilattavissa)
Valikoima juustoja kärrystä, tomaattihilloketta ja talon näkkileipää

Omena & vanilja
Omenavispipuuroa ja vaniljajäätelöä

Taidemenut tarjolla Ravintola Olossa

Varaukset alkaen klo 16

15.1.-16.1.2021 /  22.1.-23.1.2021 / 29.1.-30.1.2021

Taidemenun hinnat

  • Menu hinta ilman juustoja 99 euroa ja juustoilla 114 euroa
  • Juomapaketti 89 euroa ja viinikellarimme aarteilla 149 euroa

Voit ostaa Final Cut -kirjan paikan päällä 350 euron hintaan.

Varaa Pöytä