Ravintola Olon annokset paitsi maistuvat herkullisilta, niin näyttävät upeilta.

Tryffeliviikot 4.–15.2.2025

Helmikuussa nautitaan taas upeista mustista talvitryffeleistä, jotka saapuvat meille suoraan Lounais-Ranskasta, vuonna 1897 perustetulta Maison Pébeyre -tilalta. Jokainen tryffeli on käsin poimittu ja tarkastettu. Périgordin mustiksi timanteiksi nimitettyjen tryffelien maku on upean umaminen ja rakenne täydellinen. Tryffeli tuo ruokiin ryhtiä ja vahvistaa niiden makua voimakkaalla aromillaan.

Tarjoilemme teemaviikon aikana tryffeliä lisänä Menu Olon annoksiin.

Tervetuloa!

MENU TRYFFELI 2025 – 195€

Keltapiikkipyrstömakrillia, inkivääriä ja shiro soijaa

Ilmakuivattua porsasta, kypsytettyä parmesaania ja sipulia

Wagyu A5 tartar, kombu-merilevää ja siitakesientä

Hitaasti kypsennettyä kalmaria, mantelia ja kaviaaria

Raakaa islantilaista katkarapua, siianmätiä ja hummerilientä

Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita
Lisää Oscietra kaviaari 10 g +31 €

Höyrytettyä nieriää, kalakermaa ja kirjolohenmätiä

Lisää annos menuseen +54 €
Haudutettua hummeria, vihreää mansikkaa ja Périgordin mustaa tryffeliä

Poronkäristystä, Lapin puikulaperunaa ja Olon hapanjuurileipää

Raakakypsytettyä lypsylehmää, häränhäntälientä ja maa-artisokkaa
Lisää Périgordin musta tryffeli +25 €

Klementiinisorbettia, passion-marjaa ja kuusenkerkkää

Paahdettu valkosuklaa-entremet, kahvia ja hasselpähkinää

Valikoima makeisia