Tryffeliviikot 4.–15.2.2025
Helmikuussa nautitaan taas upeista mustista talvitryffeleistä, jotka saapuvat meille suoraan Lounais-Ranskasta, vuonna 1897 perustetulta Maison Pébeyre -tilalta. Jokainen tryffeli on käsin poimittu ja tarkastettu. Périgordin mustiksi timanteiksi nimitettyjen tryffelien maku on upean umaminen ja rakenne täydellinen. Tryffeli tuo ruokiin ryhtiä ja vahvistaa niiden makua voimakkaalla aromillaan.
Tarjoilemme teemaviikon aikana tryffeliä lisänä Menu Olon annoksiin.
Tervetuloa!
MENU TRYFFELI 2025 – 195€
Keltapiikkipyrstömakrillia, inkivääriä ja shiro soijaa
Ilmakuivattua porsasta, kypsytettyä parmesaania ja sipulia
Wagyu A5 tartar, kombu-merilevää ja siitakesientä
Hitaasti kypsennettyä kalmaria, mantelia ja kaviaaria
Raakaa islantilaista katkarapua, siianmätiä ja hummerilientä
Paistettua kampasimpukkaa, auringonkukansiemenmisoa ja ruskistettua voita
Lisää Oscietra kaviaari 10 g +31 €
Höyrytettyä nieriää, kalakermaa ja kirjolohenmätiä
Lisää annos menuseen +54 €
Haudutettua hummeria, vihreää mansikkaa ja Périgordin mustaa tryffeliä
Poronkäristystä, Lapin puikulaperunaa ja Olon hapanjuurileipää
Raakakypsytettyä lypsylehmää, häränhäntälientä ja maa-artisokkaa
Lisää Périgordin musta tryffeli +25 €
Klementiinisorbettia, passion-marjaa ja kuusenkerkkää
Paahdettu valkosuklaa-entremet, kahvia ja hasselpähkinää
Valikoima makeisia