Olon pääsommelier osallistuu I AM pop up -illallisten toteutukseen

Designmuseo ja Teollisuustaiteen Liitto Ornamo järjestävät yhteisnäyttelyn Enter & Encounter, joka yhdistää useita taiteilijoita. I AM -teos on osa näyttelyä ja sen on luonut keittiömestari ja taiteilija Kozeen Shiwan. Designmuseossa on 30.6.–15.10.2017 mahdollisuus kokea tämän teoksen ympärille luoduista ainutlaatuisista pop up -illallisista. Helsinkiläisessä Michelin tähden -ravintolassa Askissa työskennellyt huippukokki Shiwan on tunnettu ruokataiteellisista elämysprojekteistaan. Kurditaustainen Shiwan järjestää asiakkaille kokonaisvaltaisia illalliskokemuksia, joissa ruoka ei ole vain ruokaa, vaan vahvoja tarinoita, tunteita sekä yhdessäoloa. I AM -teoksessaan hän kuvailee omaa polkuaan kurdipakolaisesta johtavan gourmet-ravintolan keittiömestariksi.

Ravintola Olon pääsommelier, Ángel Layos, osallistuu illallisten toteutukseen viinien osalta.

“Olemme Kozeenin kanssa työskennellet yhdessä Ravintola Askissa.  Hän on taiteilija, jota kunnioitan suuresti. Hän on luova ja taitava tarinankertoja. Hänellä on myös taito saada ihminen nauramaan vedet silmissä” Layos kertoo.

Olossa työskentelyn ohessa Layos on aina kiinnostunut uusista jännittävistä projekteista.

“Kun minua pyydettiin sommelieriksi pop up -illallisille, en miettinyt hetkeäkään. Kozeen on hyvä ystäväni ja nämä illalliset tulevat olemaan ainutlaatuisia” Layos kertoo.

Liput ovat myynnissä täällä.

Osallistu myös Facebook-tapahtumaan.

2017-06-28T10:13:46+03:0028 kesäkuun, 2017|