Elokuussa muutto historialliseen Lampan taloon

RAVINTOLA OLO MUUTTI HELSINGIN KAUPPATORIN RANTAAN

Suomen 50 parasta ravintolaa listan Suomen parhaaksi ravintolaksi äänestetty ja juuri yhdellä Michelin tähdellä taas palkittu Ravintola OLO muutti elokuussa Helsingin kauppatorin rantaan, historialliseen Lampan taloon. Pohjoisesplanadi 5:ssa sijaitseva, nyt Hartwall Capitalin omistuksessa rakennus valmistui vuosien 1814-1817 aikana ja talossa on saanut alkunsa mm. Stockmannin tavaratalo.

”Meille on suuri kunnia tuoda OLO tuollaiseen historialliseen paikkaan ja uuden sijainnin myötä myös mahdollisuutemme asiakkaidemme palveluun paranevat entisestään, erityisesti niin yritysten kuin yksityistenkin kaipaamia kabinettitiloja saamme merkittävästi lisää ja pystymme tarjoamaan OLO:n ruokakokemuksia näin myös entistä suuremmille ryhmille”, sanovat OLO:n perustajat Petri Lukkarinen ja Pekka Terävä

OLO jatkaa ruoka- ja juomaelämysten saralla jo tutulla ja palkitulla modernilla skandinaavisella tyylillään ja kanta-asiakkaillekin on luvassa korkealaatuisia yllätyksiä uuden sijainnin myötä. Muuton myötä OLO saa myös kaksi uutta osakasta, kun ravintolapäällikkö Katja Henttusesta keittiöpäällikkö Jari Vesivalosta tulee myös ravintolan omistajia, muina osakkaina jatkavat perustajat Petri Lukkarinen , Pekka Terävä sekä Timo Sailama.