Olo Group Oy tukee Suomen Itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 Helsingin kaupungin työtä lapsiperheiden parissa konkreettisin teoin. Olo Group Oy kutsuu 80 henkilöä Itsenäisyyspäivän juhla-aterialle Presidentinlinnan naapurissa sijaitsevaan Olo Garden & Bariin. Tilaisuuteen osallistuvat perheet kutsutaan yhteistyössä Helsingin kaupungin Sosiaali- ja terveystoimen kanssa.

”Olo Group Oy:n tehtävä on luoda ihmisten välille ainutlaatuisia kohtaamisia ja hetkiä ruokapöydän ääressä. Haluamme edistää ruokailukulttuuria järjestämällä monimuotoisia tapahtumia ja kohtaamispaikkoja. Oli hienoa, että Helsingin kaupunki innostui ideastamme.”, kertoo Olo Groupin toimitusjohtaja Petri Lukkarinen.
Menun suunnittelee Olo Garden & Barin keittiömestari Kim Mustonen.

Lisätietoja:

Riikka Kannas, toimitusjohtaja, Food Camp Finland Oy, riikka.kannas@foodcampfinland.fi, puh. +358 40 354 63311
Petri Lukkarinen, toimitusjohtaja, Olo Group Oy, petri.lukkarinen@olo-group.fi, puh. +358 50 567 8995

Olo Group Oy on Pekka Terävän, Petri Lukkarisen ja Teuvo Salmisen omistama kokonaisuus. Olo Groupin toiminnan lähtökohtana on tuottaa laadukkaita asiakaskokemuksia ja vaalia ruokailua sosiaalisena kanssakäymisenä. Olo Groupiin kuuluvat Ravintola Olo, Olo Garden & Bar, Ravintola Emo sekä Ravintola Gösta, viinien verkkokauppa Bottlescouts.com sekä Food Camp Finland Oy, joka toteuttaa ainutlaatuisia ruokailuhetkiä ja -tapahtumia ruoan ystäville ja ammattilaisille.