Ravintola Olon uudistustyöt alkavat 13.2. ja ovet avataan jälleen 21.2. klo 18. Remontin aikana ravintola saa uuden ilmeen sisustuksen ja tilaratkaisujen osalta. Uudistuksen kokee samalla myös ravintolan sisäpiha. Aikaisemmin lähinnä tilausravintolana toiminut Lampa-Sali avautuu asiakkaille nimellä Garden by Olo.

Garden by Olo on lisä Ravintola Olon kunnianhimoiseen gastronomiseen kokonaisuuteen. Jari Vesivalon kehittämä ruokalista on otos tähtiravintolan tutusta makumaailmasta. Listalta löytyy niin pieniä sormisyötäviä, kuin suurempiakin annoksia, joista vieraat voivat koota mieleisensä kokonaisuuden. Uusi juomalista ei myöskään jätä kylmäksi – laadukkaista juomista huolehtii baarimestari Paula Lundell sekä pääsommelier Ángel Layos.

Garden by Olossa voi piipahtaa spontaanisti tai varmistaa vierailu tekemällä pöytävarauksen. Yksityistilaisuuksia on jatkossakin mahdollista järjestää valoisassa Gardenissa: istuvalle illalliselle mahtuu 80 henkeä ja cocktailtilaisuuteen 150 henkeä.

Uudistuksen myötä Olo mahdollistaa kolme tapaa nauttia huippulaadukkaasta ruokailukokemuksesta:
Klassinen Olo – Menu Matka
Creative Kitchen – Evening with the chefs
Garden by Olo – helppo piipahtaa vaikka yksin

Ravintola Olo palvelee helmikuun aikana seuraavasti:
13.–20.2. Suljettu remontin ajan
21.–25.2. Ilta auki
28.2. Lounas alkaa
Garden avataan maaliskuun alussa. Alustavia varauksia voi tehdä jo nyt ottamalla yhteyttä myyntipalveluumme info@olo-ravintola.fi.

Lisätiedot:
Katja Henttunen
katja.henttunen@olo-ravintola.fi