Olo Collection Proudly Presents -illallinen 4.2.2023

Tilaisuus on loppuunmyyty. Voitte tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja tai liittyä jonotuslistalle osoitteessa info@olo-ravintola.fi.

Helmikuussa järjestämme täysin ainutlaatuisen, kaikkien ravintoloidemme yhteisen illallisen, jonka aikana nautimme seitsemän eri ruokalajia viineineen. Katamme pitkät pöydät Garden by Olon kauniiseen talvipuutarhaan ja kokoonnumme yhteen ensi kerran tällaisen illallisen merkeissä. Kunkin ravintolamme keittiömestarit ovat suunnitelleet menuun oman annoksensa ja sommelierimme ovat valinneet niille täydelliset viinit. Luvassa on siis huikeita makuelämyksiä!

Illallisen jälkeen fiilistelyä voi jatkaa musiikin tahtiin Garden by Olon omassa baarissa.

Tule kanssamme nauttimaan talven upeimmasta illasta!

Avaamme Garden by Olon ovet illalliselle 4.2.2023 klo 18. Illallinen alkaa klo 18.30.
Lunasta lippu tapahtumaan ja varaa paikkasi pian. Paikkoja on rajoitetusti.

Olo Collection Collective Menu

 Keittiömestarimme ja sommelierimme proudly presents:

Pekka Terävä – Netta Nylund | Olo Collection
Simpukkaa, simpukkaa ja simpukkaa

Niko Junni – Joonas Hellman | Ravintola Särkänlinna
Grillattua härän marmorifilettä ”carpaccio”, provolonea ja balsamicoa

Niko Suomalainen – Dimitri Frolov | Ravintola Emo
Tryffelirisottoa, vasikan kateenkorvaa ja rapeaa kanannahkaa

Kalle Tanner – Kirsi Kedonperä | Ravintola Ego
Haudutettua turskaa, ruusukaalia, sieniä ja soijavoikastiketta

Taneli Korsiala – Severi Lukkarinen | Ravintola Brasa
Raakakypsytettyä Black Angusta Shabu shabu ja sienidashi

Lari Helenius – Nicolo Arnoldi | Olo Creative Catering
Karamellisoitua briossia, mausteista karviaishilloa ja maitojäätelöä

Tuomas Vierelä – Sami Ulmanen | Ravintola Olo
Baski juustokakkua

 

Menu juomineen 195 €/vieras
Menu on laktoositon, mutta tilaisuuden erikoisluonteen vuoksi emme valitettavasti voi huomioida muita ruokarajoitteita.

Parasta yhdessä

Yhdessä tekeminen on aina ollut tärkeä arvo Olo Collectionin ravintolaperheessämme. Me haluamme tehdä yhteistyötä paitsi ravintoloidemme kesken, myös raaka-ainetoimittajiemme kanssa. Ilman laadukkaiden raaka-aineidemme taustalla olevia viljelijöitä, kalastajia, lihakauppiaita ja muita tavarantoimittajia emme olisi sitä, mitä tänä päivänä Olo Collection edustaa. Illan aikana saamme maistaa näiden huipputuottajien laadukkaita raaka-aineita. Laatuviinit tapahtumaan tulevat Viinitien kautta.

Menossa mukana

Olo Collection
Olo Collection
HKSCAN
Eriksson
Vihannespörssi
Viinitie
Reinin liha