Olo Sadonkorjuu

Olo Sadonkorjuu

Syksyinen sadonkorjuu on nautiskelun aikaa – tervetuloa!

Vietämme Sadonkorjuu-teemaviikkoja 21.9–2.10.2021. Keittiöpäällikkömme Tuomas Vierelän luoma menu vie herkuttelijansa mennessään – takaisin juurille, nauttimaan syksyisen luonnon runsaista antimista kaikilla aisteilla.

Annoksissa korostuu kotimaisten, puhtaiden raaka-aineiden laatu ja monimuotoisuus. Makujen, tuoksujen ja esillepanon harmonia lautasella kutsuu ihmettelemään ja aistimaan. Kantarellivoi viimeistelee misovanukkaan, lohi ja luumu kohtaavat ja karitsa kruunataan mustikalla – menun makuparit ovat kuin luotuja toisilleen.

Tervetuloa nauttimaan!

VARAA PÖYTÄ
Olo Ravintola 15 vuotta menu

Menu Olo Sadonkorjuu

109 €

Höyrytetty misovanukas, kotimaisia metsäsieniä, viiriäisen keltuainen ja kantarellivoita

Umami-lohta, marinoitua taimenenmätiä ja luumua

Hunajalla ja savustetulla luuytimellä glaseerattua briossia, kotimaista hanhenmaksaa, vadelmaa ja punajuurta

Grillattua merikrottia, muikunmätiä, kombua, suolattua Mangalitza-porsaan kylkeä ja dashilientä

Raakakypsytettyä kotimaista karitsaa, fenkolin kukintoa, mustikkaa ja sitruunatimjamia

Jäätelö paahdetusta ja suolatusta maissista, päärynää ja ruskistettua voita

Pieni makea

*Juomat 118 € / vieras
*Viinikellarin aarteet 168 € / vieras
Alkoholittomat juomat 46 € / vieras

*Menun juomapaketti sisältää NordaqFresh-mineraaliveden, alkusamppanjan, viinit ruoille sekä kahvin ja digestiivin.

*Viinejä on saatavilla myös laseittain ja pulloittain.

Alkoholittomat vaihtoehdot baarimestarimme valmistaa ravintolassamme.

Huomioimme mahdollisuuksien mukaan kaikki erityisruokavaliot ja allergiat henkilökohtaisesti.
Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksemme ikimuistoisen illan.

Menu on tarjolla tiistaista torstaihin klo 18-23 ja perjantaisin ja lauantaisin klo 16-23

Olo Sadonkorjuu menu tarjoillaan 21.9–2.10.2021.

Tervetuloa!