LAHJAKSI

LAHJAKORTIT

Mielessä upea lahja puolisolle, ystäville tai vanhemmille?

Lahjakortti ravintolaamme on suosittu lahja. Voit valita lahjakortille eri menuista mieleisesi tai haluamasi summan. Voit myös kirjoittaa lahjakorttiin mukaan viestin lahjan saajalle. Maksu onnistuu verkkopankissa tai kortilla. Lähetämme lahjakortin joko PDF-muodossa sähköpostiin tai voit noutaa sen ravintolastamme. Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta lukuun ottamatta sesonkikortteja (esim. äitienpäivä).

Osta täältä

Viinilahjat

Bottlescoutsin uudenlainen viinien verkkokauppa on sinulle, joka haluat ilahduttaa rakkaimpiasi laadukkailla viineillä. Bottlescoutsin tehtävänä on löytää maailman kiinnostavimmat viiniyksilöt jokaiseen ruokaa rakastavaan pöytään.

Bottlescouts tarjoaa turvallisen ja varman tavan tehdä onnistuneita juomavalintoja aikaan ja paikkaan katsomatta. Verkkosivuilla vaadittava valinta viinien toimitusmaasta perustuu valmisteveroihin ja alv-kanta, joka on Virossa eri kuin Suomessa.

Osta täältä

Viinilahjat

Bottlescoutsin uudenlainen viinien verkkokauppa on sinulle, joka haluat ilahduttaa laadukkailla viineillä. Bottlescoutsin tehtävänä on löytää maailman kiinnostavimmat viiniyksilöt jokaiseen ruokaa rakastavaan pöytään.

Bottlescouts tarjoaa turvallisen ja varman tavan tehdä onnistuneita juomavalintoja aikaan ja paikkaan katsomatta. Verkkosivuilla vaadittava valinta viinien toimitusmaasta perustuu valmisteveroihin ja alvkantaan, joka on Virossa eri kuin Suomessa.

Osta täältä