Etäpikkujoulut on helppo järjestää herkullisella valmiilla menullamme

 

Moni yritys viettää tänä vuonna pikkujouluja etänä. Tarjoilut on helppo järjestää keittiömestareidemme luoman valmiin menun avulla. Sen saa halutessaan kotiovelle kuljetettuna.

Monessa yrityksessä mietitään parhaillaan, miten järjestetään kätevät ja mukavat etäpikkujoulut tai turvalliset ja mukavat livepikkujoulut. Verottaja tiedotti hiljattain, että etäpikkujouluissa työnantaja voi järjestää ruokien ja juomien toimituksen kotiin tai työntekijä voi hakea työnantajan järjestämän ruuan ja juomat tietystä paikasta verovapaasti.

Jos siis tänä vuonna haluatte mieluummin juhlia etänä kuin saapua vieraaksemme, ehdotamme seuraavaa: tilaa koko henkilökunnalle herkulliset Weekend Chef -menumme. Ne ovat nyt etäpikkujoulutarjouksessa 49 euroa/henkilö (normaalisti 59 euroa/henkilö).

Näin se toimii:

  • Päätä juhlan ajankohta
  • Katso neljän ruokalajin menumme. Olemme myös suunnitelleet aterialle juomaehdotukset.
  • Tee tilaus! Se onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@olo-ravintola.fi tai soittamalla numeroon 010 320 62 50. Kerro samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat, jotta osaamme ottaa ne huomioon. Mainitse tilauksen yhteydessä koodi lahja henkilökunnalle
  • Me toimitamme ruoat perille sopimuksen mukaan tai voitte noutaa ne itse ravintola Garden by Olosta.
  • Nauttikaa etäpikkujouluista ja herkullisesta ruuasta!

Tilaukset voi joko noutaa ravintola Garden by Olosta, osoitteesta Helenankatu 2 tai voit sopia kuljetuksen valitsemaasi paikkaan/paikkoihin.

Toimitamme tilaukset yhteistyössä Kovasen kanssa.
Toimitushinnat:
Kantakaupunki 10 € / osoite
Kehä I: 25 €
Kehä II: 30 €
Kehä III: 40 €
Kehä III:n ulkopuolelle 50 €

Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa henkilökunnalle Weekend Chef -lahjakortit!

Vai juhlitaanko sittenkin livenä omalla porukalla?

Jos haluatte etäjuhlien sijaan nauttia toistenne seurasta, tervetuloa paikan päälle! Voit varata meiltä yksittäisten pöytien lisäksi oman tilan, kabinetin tai vaikka koko ravintolamme omalle tilaisuudellesi.

Katso tilamme