Tilamme 2018-02-16T21:02:32+00:00

Ravintola Olo

Ravintola Olo sijaitsee upeassa Lampan talossa, Pohjoisesplanadilla, Kauppatorin kupeessa. Ravintola koostuu kolmesta tunnelmallisesta ruokasalista, joihin mahtuu yhteensä 34 henkeä, ja yhdestä 12 hengen kabinetista. Ravintola Olossa on myös kahden hengen Chef’s Table, jossa voit seurata keittiön työskentelyä lähietäisyydeltä koko illallisesi ajan. Jos haluat varata Chef’s Tablen, mainitsethan sen varausta tehdessäsi.

Tarjoilemme Jari Vesivalon maistelumenun illallisella.

Creative Kitchen

Creative Kitchen sijaitsee Helenankadulla. Intiimi keittiö-kabinetti tarjoaa mahdollisuuden ainutlaatuiseen ruokailuun. Voit halutessasi seurata keittiössä, kuinka ammattilaiset valmistavaat menusi ja saada vinkit vaikka seuraavaan koti-illalliseen. Voit varata pöydän Creative Kitchenistä perjantai- ja lauantai-illoiksi klo 19 ja 20 välille. Muina aikoina tila on varattavissa yksityiskäyttöön.

Olo Creative Kitcheniin mahtuu maksimissaan 24 henkeä. Tila toimii mainiosti myös kabinettina tai yksityistilaisuuksissa (esim. kokkikoulu), pyydä tarjous info@olo-ravintola.fi.

Garden by Olo

Garden by Olo sijaitsee Lampan talon katetulla ja lämmitetyllä sisäpihalla. Jos kaipaat ensiluokkaista ruokaa tai cocktaileja rennossa ympäristössä, on Garden oikea valinta. Gardenin ruoka sisältää skandinaavisia makuja ripauksella Aasiaa. Voit valita 4 tai 6 ruokalajin menun tai valita itse à la carte -listaltamme mieluisat annokset. Kattavan cocktail-listamme on suunnitellut Paula Lundell. Voit siis halutessasi pistäytyä myös pelkälle cocktailille.

Garden on auki tiistaista lauantaihin klo 17.30-24. Viimeiset tilaukset keittiöön klo 22.

Garden by Olo palvelee enimmillään 80 henkeä, jos haluatte istahtaa pöydän ääreen syömään. Cocktail-tilaisuuteen tilaa on jopa 120 hengelle. Pyydä tarjous yksityistilaisuuteesi info@olo-ravintola.fi.

Olo staff lunch

Send us your feedback!

Olo staff lunch

Ota yhteyttä

Olo staff lunch

Recruitment

Would you like to work for Olo or Garden & Bar?

Attachments* (pdf, doc or txt).

Please fill in the fields indicated with an asterisk (*).

 
Olo staff lunch

Rekrytointi

Haluatko töihin Oloon tai Emoon?

Liitteeni (pdf, doc tai txt).

Täytättehän tähdellä (*) merkityt kentät, kiitos.