Tilamme 2017-07-14T11:00:02+00:00

Ravintola Olo

Ravintola Olo sijaitsee upeassa Lampan talossa, Pohjoisesplanadilla, Kauppatorin kupeessa. Ravintola koostuu kolmesta tunnelmallisesta ruokasalista ja yhdestä 12 hengen kabinetista. Ravintola Olossa on myös kahden hengen Chef’s Table, jossa voit seurata keittiön työskentelyä lähietäisyydeltä koko illallisesi ajan. Jos haluat varata Chef’s Tablen, mainitsethan sen varausta tehdessäsi.

Tarjoilemme Jari Vesivalon maistelumenun lounaalla ja illallisella.

Creative Kitchen

Creative Kitchen sijaitsee Helenankadulla. Intiimi keittiö-kabinetti tarjoaa mahdollisuuden ainutlaatuiseen ruokailuun. Voit halutessasi seurata keittiössä, kuinka ammattilaiset valmistavaat menusi ja saada vinkit vaikka seuraavaan koti-illalliseen. Voit varata pöydän Creative Kitchenistä perjantai- ja lauantai-illoiksi klo 19 ja 20 välille. Muina aikoina tila on varattavissa yksityiskäyttöön.

Olo Creative Kitcheniin mahtuu maksimissaan 24 henkeä.

Olo Garden & Bar

Olo Garden & Bar sijaitsee Lampan talon katetulla ja lämmitetyllä sisäpihalla. Jos kaipaat ensiluokkaista ruokaa tai cocktaileja rennossa ympäristössä, on Garden oikea valinta. Olo Gardenin ruoka sisältää skandinaavisia makuja ripauksella Aasiaa. Voit valita 4 tai 6 ruokalajin menun tai valita itse à la carte -listaltamme mieluisat annokset. Kattavan cocktail-listamme on suunnitellut Paula Lundell. Voit siis halutessasi pistäytyä myös pelkälle cocktailille.

Olo Garden on auki tiistaista lauantaihin klo 17.30-24. Viimeiset tilaukset keittiöön klo 22.

Ravintola Olo henkilokunnan lounas

Recruitment

Would you like to work for Olo or Emo?

Attachments* (pdf, doc or txt).

Please fill in the fields indicated with an asterisk (*).

 
Ravintola Olo henkilokunnan lounas

Rekrytointi

Haluatko töihin Oloon tai Emoon?

Liitteeni (pdf, doc tai txt).

Täytättehän tähdellä (*) merkityt kentät, kiitos.