Tilamme 2018-03-16T13:44:23+00:00

Ravintola Olo

Ravintola Olo sijaitsee upeassa Lampan talossa, Pohjoisesplanadilla, Kauppatorin kupeessa. Ravintola koostuu kolmesta tunnelmallisesta ruokasalista, joihin mahtuu yhteensä 34 henkeä, ja yhdestä 12 hengen kabinetista. Ravintola Olossa on myös kahden hengen Chef’s Table, jossa voit seurata keittiön työskentelyä lähietäisyydeltä koko illallisesi ajan. Jos haluat varata Chef’s Tablen, mainitsethan sen varausta tehdessäsi.

Tarjoilemme Jari Vesivalon maistelumenun illallisella.

Creative Kitchen by Olo

Creative Kitchen sijaitsee Helenankadulla. Intiimi keittiö-kabinetti tarjoaa mahdollisuuden ainutlaatuiseen ruokailuun ja henkilökohtaiseen palveluun. Illallisen aikana voit halutessasi piipahtaa keittiöön seuraamaan, kuinka ammattilaiset valmistavaat menusi ja saada vinkit vaikka seuraavaan koti-illalliseen. Voit varata pöydän Creative Kitchenistä perjantai- ja lauantai-illoiksi klo 19 ja 20 välille. Muina aikoina tila on varattavissa yksityiskäyttöön.

Creative Kitcheniin mahtuu 24 henkeä. Voit varata tilan itsellesi yksityistä illallista, viinitastinigiä tai kokkikoulua varten, pyydä tarjous info@olo-ravintola.fi.

Garden by Olo

Garden by Olo sijaitsee Lampan talon katetulla ja lämmitetyllä sisäpihalla, sisätilassa. Jos kaipaat ensiluokkaista ruokaa tai cocktaileja rennossa ympäristössä, on Garden oikea valinta. Ruokalista sisältää skandinaavisia makuja ripauksella Aasiaa. Ravintola on auki tiistaista lauantaihin klo 17.30-24. Viimeiset tilaukset keittiöön klo 22.

Garden by Olossa voit järjestää mieleisesi yksityistilaisuuden. Oli mielessäsi sitten yritysjuhla, häät tai jotain siltä väliltä, autamme sinua luomaan onnistuneen kokonaisuuden. Ravintolasaliin mahtuu enimmillään 80 henkeä, jos haluatte istahtaa pöydän ääreen syömään. Cocktail-tilaisuuteen tilaa on jopa 120 hengelle. Pyydä tarjous yksityistilaisuuteesi info@olo-ravintola.fi.

Etsiessäsi tilaisuuteesi cateringiä, suosittelemme Food Camp Finlandia.

Olo staff lunch

Send us your feedback!

Olo staff lunch

Ota yhteyttä

Olo staff lunch

Recruitment

Would you like to work for Olo or Garden by Olo?

Attachments* (pdf, doc or txt).

Please fill in the fields indicated with an asterisk (*).

 
Olo staff lunch

Rekrytointi

Haluatko töihin Oloon tai Garden by Olo?

Liitteeni (pdf, doc tai txt).

Täytättehän tähdellä (*) merkityt kentät, kiitos.