Tilamme

“Meillä Olossa häät on juhlittu pienimmillään kahden kesken, ja isoimmissa cocktailtilaisuuksissa väkeä on ollut parisataa. Ja kaikkeen siltä väliltä meiltä löytyy sopivat tilat. Kauppatorin puolella on Olon kolme Pikkusalia ja 12-hengen Samppanjakabinetti.
Sisäpihaltamme löytyy tunnelmallinen Lampa-sali, joka taipuu pienille ja isoille seurueille. Creative Kitchenissä puolestaan voit tulla syömään huikean maistelumenumme ja seuraamaan samalla huippukokkiemme ruoanlaittoa. Tarkempia tietoja voit kysyä myyntipalvelustamme numerosta 010 50 50 901.”

Ravintoloitsija Katja Henttunen

Pikkusalit

Pikkusalit

Olon valoisat Pikkusalit Katarina, Carolina ja Viktor ovat loistava valinta bisnestapaamiselle tai ikimuistettavaan illanviettoon.

Lampa-sali

Lampa-sali

Ovatko syntymäpäivät, valmistujaiset, häät, karonkkia, yritysjuhlat tai illallinen ystävien kesken suunnitelmissa? Tunnelmallinen Lampa-sali on mainio tila pieniin ja suuriin juhliin. Se sijaitsee sisäpihallamme, jonne mahtuu illalliselle sadan hengen seurue ja coctail-tilaisuuteen 200 henkeä. Lampa-salissa voit järjestää esimerkiksi pienen seminaarin aamiaisen tai lounaan kera. Voit varata tilan yksityisenä tai jakaa sen toisten seurueiden kanssa.

Samppanjakabinetti

Samppanjakabinetti

Valoisaan ja tyylikkääseen kabinettiimme mahtuu 12 henkeä. Se sopii tärkeään kokoukseen tai kun seurueenne kaipaa omaa rauhaa. Näkymä Kauppatorille tuo lisäsäväyksen. Samppanjakabinetin voi varata myös lounasaikaan.

Creative Kitchen

Creative Kitchen

Persoonallisuus, läheisyys, aitous. Siinä kiteytettynä ainutlaatuisen kohtaamispaikan Creative Kitchenin ydin. Creative Kitchenissä yhdistyy keittiö ja kabinetti. Viikonloppuisin tarjoilemme pitkää maistelumenuta kaikenkokoisille seurueille. Muina päivinä tila on mahdollista varata yksityistilaisuuksiin.