Henkilökunta

Jari Vesivalo

Jari Vesivalo

Ravintoloitsija ja Taiteellinen johtaja

"Raadoin Olon ensimmäisen Michelin-tähden eteen niin, että saatoin lähteä mummolasta illallispöydästä, jos työpaikalta soitettiin. Nyt uskallan jo ajatella, että asiakkaat ovat tähtiämme. Eivät Michelinit."
Lue lisää ...

Katja Henttunen

Katja Henttunen

Ravintoloitsija

”Menin Pekka Terävälle ensi kertaa töihin Palacen Rantaan. Työhaastattelu meni niin, että hän puhui 45 minuuttia ja mietin, pitäisikö minun saada sanottua jotakin väliin."
Lue lisää ...

Jussi Lehtonen

Jussi Lehtonen

Ravintolapäällikkö

”Olen Raumalta kotoisin ja saatan välillä vahingossa puhua raumaa. Fillaan laseja, kun kaadan niihin lisää viiniä. Sitten taas suomennetaan.
Olen ylpeä siitä, että olen nimenomaan Olossa töissä"
Lue lisää ...

Heikki Liekola

Heikki Liekola

Keittiöpäällikkö

”Oloon tulin, kun Pekka pyysi kahville enkä kehdannut kieltäytyä. No, oikeasti minua kiinnostivat Olon hienot, uudet ja isot tilat sekä työskentely Suomen parhaan keittiöpäällikön Jari Vesivalon kanssa."
Lue lisää ...

Anssi Riihimäki

Anssi Riihimäki

Keittömestari

”Mitähän sitä teinipoikana aikoinaan mietti, kun alalle lähti. Varmaankin oli intuitio käsillä tekemiseen ja jonkinlaiseen vapauteen. Nyt olen kyllä unelmapaikassani. Olossa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen."
Lue lisää ...

Katja Heiskanen

Katja Heiskanen

Hovimestari

”Työskentelin kymmenen vuotta Lapissa eräoppaana. Siirtyminen kodasta Oloon ei ollut kovinkaan suuri hyppy. Samalla asenteella ja hymyllä mennään. Ja onneksi myös Olossa ovat kunniassaan suuret rakkauteni eli skandinaaviset raaka-aineet."
Lue lisää ...

Netta Nylund

Netta Nylund

Myyntipalvelu

”Ravintolan myynnissä on parasta tuntea ala läpikotaisin, tykätä ihmisistä ja innostua siitä, että elämässä on kaikenlaisia kohtaamisia. Siksipä tämä onkin niin mahtavan mukavaa työtä."
Lue lisää ...

Elina Jokinen

Elina Jokinen

Myyntihovimestari

"Ennen hoitovapaatani olin Olon hovimestari ja tarjoilija. Nyt uudessa työssä myyntihovimestarina palvelen asiakkaita sekä myynnissä että iltaisin ravintolasalissa tarjoilijana."
Lue lisää ...

Timea Slavic

Timea Slavic

Markkinointi

”Olen syntynyt sukuun, jossa rakastetaan hyvää ruokaa ja viiniä. Isovanhempieni pihassa Romaniassa kasvaa viinirypäleitä, joista tehdään valkoviiniä."
Lue lisää ...

Elina Rosengren

Elina Rosengren

Myyntipalvelu (opintovapaalla)

”On hieno työskennellä Olon myynnissä, koska minulle on tärkeää, että yritys edustaa eettisiä näkemyksiäni ja voin olla joka hetki iloinen ja ylpeä siitä, mitä teen. Suosimme pientuottajia ja puhtaita, tuoreita raaka-aineita, menemme sesongin mukaan ja ruokahävikkimme on vähäistä.
Lue lisää ...

Petri Lukkarinen

Petri Lukkarinen

Ravintoloitsija

”Olen ollut ravintola-alalla vuodesta 1987. Alusta alkaen tein havainnon, että palvelukulttuurimme Suomessa oli passiivista. Ala suorastaan huusi uudenlaisia yrittäjyyttä ja sehän kiinnosti minua!"
Lue lisää ...

Pekka Terävä

Pekka Terävä

Ravintoloitsija

”Ravintola-ala on muuttunut hurjasti parissakymmenessä vuodessa. Suomalaiset ovat oppineet nauttimaan ja olemaan ravintolassa siinä arvossa, mikä heille kuuluukin."
Lue lisää ...