Ryhmille

”Ovatko syntymäpäivät, valmistujaiset, häät, karonkka tai illallinen ystävien kesken suunnitelmissa? Vai oletko järjestämässä yrityksesi tapahtumaa?

Olon Pienet Salit, ainutlaatuinen Creative Kitchen tai tunnelmallinen Lampa-salimme tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia pieniin ja suuriin juhliin. Lampa-saliin mahtuu illalliselle jopa sadan hengen seurue ja cocktail-tilaisuuteen 200 henkeä. Siellä voit myös järjestää vaikka seminaarin aamiaisen tai lounaan kera.

Keittiömestarimme tarjoaa tilaisuutesi luonteeseen sopivimman menun ja sommelierimme suunnittelee ryhmällenne viinisuositukset. Jos tarvitset apua koristelussa, musiikin tai ohjelman järjestämisessä, autamme mielellämme.

Tervetuloa!”

Katja Henttunen
Ravintoloitsija

Cocktail-henkeen

Cocktail-henkeen

”Onko mielessäsi cocktail-tyyppinen tilaisuus, jossa olisi mukava syödä hyvin mutta helposti kuulumisten vaihdon lomassa? Meillä voit napata Olon sormin syötävien herkkujen lisäksi lautasellesi noutopöydän parhaimmistoa. Lisäksi annamme mielellämme viinisuositukset ryhmällenne. Tervetuloa viihtymään!”

Katja Henttunen
Ravintoloitsija

Pyydä rohkeasti tarjous. Kerro tilaisuuden luonne ja budjettisi – räätälöimme tilaisuuden juuri sinulle.

Rennosti yhdessä

Rennosti yhdessä 

“Tämä on yhdessä syömistä parhaimmillaan. Katamme ruoat pöytään seurueesi kesken jaettavaksi ja jälkiruoan tuomme annoksina pöytään. Voitte tilata kauden parhaista raaka-aineista tehtyjä ruokalajeja jopa kymmenen. Tervetuloa maistamaan!”

Katja Henttunen
Ravintoloitsija

Menu on tarjolla Lampa-salissa ennakkotilauksesta.

Pyydä rohkeasti tarjous. Kerro tilaisuuden luonne ja budjettisi – räätälöimme tilaisuuden juuri sinulle.

Juhlat lautasella

Juhlat lautasella

“Kun haluat hieman juhlavamman tilaisuuden, kauden parhaimmistosta rakennettu, lautasannoksina tarjoiltava menumme on loistava valinta. Menu tarjoillaan kolmen, neljän tai viiden ruokalajin mittaisena.

Olon sormin syötävät herkut sopivat tämänkin menun alkuun. Tervetuloa makumatkalle!”

Katja Henttunen
Ravintoloitsija

Pyydä rohkeasti tarjous. Kerro tilaisuuden luonne ja budjetti – räätälöimme tarjouksen juuri sinulle!

Ilta mestareiden kanssa

Ilta mestareiden kanssa – nautiskelua ajan kanssa

“Jos haluat viettää illan mestarikokkiemme seurassa, tervetuloa Creative Kitcheniimme.
Intiimissä Creative Kitchenissämme pääset herkuttelemaan Olon mestarikokkien koko illan kestävällä maistelumenulla. Voit seurata vierestä, kun huippukokkimme tekevät annoksianne ja jakaa makukokemuksianne vaikka viereisen pöytäseurueen kanssa.
Olemme valinneet myös viininne pieteetillä. Tule yksin, kaksin tai suuremmalla seurueella – Creative Kitcheniin mahtuu kerrallaan 24 ruoanystävää.
Nautinnollisia hetkiä!”

Jari Vesivalo
Keittiöpäällikkö ja ravintoloitsija

Menu 129 €

Menu with drinks 305 €*

Menu with drinks prestige 355 €*

*drinks sisältää alku samppanjan, sommelierin suositusviinit menulle, Nordaq Fresh -mineraaliveden, kahvin ja avecin, Drinks Prestige kellarin harvinaisempia herkkuja.

Creative Kitchen sopii loistavasti myös yksityistilaisuuksiin.  Sisäänkäynti osoitteessa Helenankatu 2.