Olo Ravintola 2018-05-17T16:18:21+00:00

 

 

 

KATSO MENU

OLO

Palkittu ravintola Helsingin Senaatintorin kupeessa

Olo on yksi viidestä palkitusta tähtiravintolasta Suomessa. Hemmottelemme vieraitamme Helsingin Senaatintorin kupeessa, käsityönä valmistetulla maistelumenulla. Skandinaavinen menu rakentuu Jari Vesivalon lapsuuden makumuistojen ympärille.

Menun kanssa voit halutessasi nauttia sille tarkoin suunnitellun juomapaketin. Sommelierimme huolehtivat, että viinivalikoimastamme löytyy nautintoja niin viininharrastajille kuin aloittelijoillekin.

Tervetuloa!

Tee varaus

 

 

 

 

 

 

Menu 121 € /vieras
With Drinks 267 €* /vieras
With Drinks Prestige 317 €* /vieras

Lyhyempi menu (tarjoillaan ti-pe) 81 € /vieras
With Drinks 175 €* /vieras
With Drinks Prestige 225 €* /vieras

Lauantaisin päivällisaikaan tarjoilemme myös lyhyempää menua. Lyhyempi menu koostuu 5:stä ruokalajista ja on nautittavissa alle 2:ssa tunnissa.

*Menu with Drinks sisältää menun, Nordaq Fresh mineraaliveden, alku samppanjan, viinit menulle sekä kahvin ja digestiivin, Drinks Prestige kellarin harvinaisempia herkkuja.

Viiniä saatavilla myös laseittain ja pulloittain. Alkoholittomat vaihtoehdot valmistamme käsin ravintolassamme.

Menu muuntautuu myös kasvis- tai vegaaniversioksi — huomioimme siis kaikki erityiruokavaliot ja allergiat henkilökohtaisesti. Ilmoitathan niistä meille ennakkoon, jotta voimme tehdä kaikkemme taataksamme ikimuistoisen illan.

KEVÄT MENU 2018

Osa 1
Juurielleriä ja kuivattua torvisientä
Västerbotten-juustoa ja omenaa
Kuningasrapua ja viiriäisen munaa
Kaviaaria, kanannahkaa ja kombua
Merirapua ja rapu garum

Osa 2
Umamilohta ja kirjolohen mätiä
Makrillia ja vihreää mansikkaa
Linnunmaksaa, kuningatarlientä ja punajuurta

Osa 3
Talon hapanjuurileipä ja Olon voita


Osa 4

Kevään ensimmäiset vihreät ja heinäjuustoa
Karitsaa, keltuaista ja fermentoitua valkosipulia
Merianturaa, valkoista parsaa ja karhunlaukkaa

Osa 5: Valinnainen + 17 €
Juustolautanen

Osa 6
Raparperia, sitruunaverbenaa ja siitepölyä
Ruusua, luumua ja mantelia

Osa 7
Tyrnimarjaa ja heraa
Mustaherukkaa
Kuusta ja metsämustikkaa

Nautinnollista iltaa!

Jari Vesivalo

 

 

 

 

 

 

Olon illallisaika:

Tiistaista perjantaihin klo 18.00–24.00.
Lauantaisin avaamme ovemme jo klo 16.00 päivälliselle.
Illallista tarjoillaan lauantaisin klo 18.00 – 24.00

Viimeiset varaukset otamme klo 21.00
Sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu.

Pöytävaraus on mahdollista tehdä enimmillään 100 päivää ennakkoon.

Pohjoisesplandi 5, 00170 Helsinki

Olo staff lunch

Send us your feedback!

Olo staff lunch

Ota yhteyttä

Olo staff lunch

Recruitment

Would you like to work for Olo or Garden by Olo?

Attachments* (pdf, doc or txt).

Please fill in the fields indicated with an asterisk (*).

 
Olo staff lunch

Rekrytointi

Haluatko töihin Oloon tai Garden by Olo?

Liitteeni (pdf, doc tai txt).

Täytättehän tähdellä (*) merkityt kentät, kiitos.