Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2016 -kisaa käytiin Gastro Messuilla 17.-18.3.2016.

Kokkikisan kilpailijat valmistivat perjantain finaalissa kylmän ja lämpimän alkuruoan, sekä pääruoan, joiden pääraaka-aineena oli kukonpoika. Kisan 14 henkinen tuomaristo tarkasteli annoksissa mm. makua, persoonallisuutta ja tasalaatuisuutta.

Finaali huipentui perjantaina-iltana palkintogaalaan, joka pidettiin tapahtumatalo Bankissa. Vuoden Kokki 2016 -tittelin vei Toni Kostian ravintola Grönistä, toiseksi sijoittui Teemu Boman ravintola Palacesta ja kolmannen sijan vei Olon Anssi Riihimäki.

Vuoden Tarjoilija 2016 -kisan voitti Taneli Lehtonen ravintola Murusta, toiseksi tuli Ronny Malmberg Farangista ja kolmantena palkittiin Niina Hakolahti ravintola Palacesta.

Onnittelut kaikille!